Главная » 2010 » Май » 19
Сегодня Митрополит Восточно-Американский и Нью-Йоркский, Первоиерарх Русской Православной Церкви зарубежом Иларион и викарий Штудгарский Агапит посетили Киевскую духовную академию и семинарию.
От лица Киевских духовных школ высоких гостей приветствовал ректор КДАиС архиепископ Бориспольский Антоний. В сопровождении владыки ректора, секретаря Ученого Совета прот. Владимира Коцабы, проректора по учебной работе КДАиС доц. архим. Климента и проректора по воспитательной работе КДАиС архидиак. Сергия Косовского гости ознакомились с экспозицией Церковно-археологического КДА, посетили Библиотеку и учебные корпуса.
Категория: Україна19.05.2010| | Комментарии (0)

  В понеділок 17 травня 2010 року о 17.00 з багословення Блаженнійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви відбулося відкритя ІІ Фестивалю (форумі) ЗМІ православних, який в цьому році проходить в Криму на запрошення Сімферопольської єпархії Української Православної Церкви.
Категория: Україна19.05.2010| | Комментарии (0)

18 травня 2010 року з благословення ректора Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина професора, архімандрита Віктора (Бедь) в Свято-Миколаївському актовому залі проректор Національного університету «Острозької академії», член Національної спілки письменників України, доктор філософських наук, професор Петро Михайлович Кралюк прочитав лекцію для студентів Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина, в якій зупинився на питаннях історії розвитку української релігійної думки та діяльності князя Василя-Костянтина Острозького.
Категория: Закарпаття19.05.2010| | Комментарии (0)

Вчора Середнянській дитячій школі мистецтв Ужгородського району відбувся дванадцятий обласний конкурс словацької народної пісні "Золотий соловей". Основними завданнями конкурсу традиційно є виявлення і підтримка юних талантів, сприяння розвитку дитячої вокальної творчості, збереження словацьких народних традицій, узагальнення і вивчення передового досвіду роботи із словацьким фольклором.
Категория: Закарпаття19.05.2010| | Комментарии (0)

Лідер політичної партії «Фронт Змін» Арсеній Яценюк переконаний, що новій владі не вдасться перетворити Україну на аморфну державу з контрольованими ЗМІ й опозицією. «Чого хоче сьогодні Партія регіонів і президент? Вони подивились на російську модель. Їм подобається те, що в Росії весь інформаційний потік контролюється, що опозиція є, але вона повністю контрольована, що такого соціального збудження немає. В Росії збудована певна форма такої соціальної держави з ознаками державного капіталізму. Але на чому вона тримається? На нафті й на газі. В  Україні цього немає», - підкреслив політик.
Категория: Україна19.05.2010| | Комментарии (0)

gold-priv233-phoneДрагоценные материалы для изготовления мобильного телефона - это еще не гарантия его эксклюзивности, а вот необычный дизайн способен значительно увеличить цену устройства. Британский ювелир Стюарт Хьюз (Stuart Hughes) для создания мобильника решил обратиться к прошлому.
Категория: різне19.05.2010| | Комментарии (0)

Арсений Яценюк – о том, почему не вошел в правительство Николая Азарова и не присоединился к Юлии Тимошенко, о готовности критиковать Виктора Януковича и о развитии своих лидерских качеств.
- За несколько дней до инаугурации Виктор Янукович по телевидению официально заявил, что у него есть три кандидатуры на должность премьер-министра: Вы, Сергей Тигипко и Николай Азаров. Наверняка он бы так не говорил, если бы не был уверен, что каждый готов занять эту должность. Когда Янукович сделал Вам официальное предложение возглавить правительство?
Категория: Україна19.05.2010| | Комментарии (0)

Лідер політичної партії «Фронт Змін», екс-міністр закордонних справ України Арсеній Яценюк виступає проти «нульового варіанту» розподілу власності колишнього Радянського Союзу між Україною та Росією. Таку позицію він висловив в ефірі «5 каналу» у вівторок, 18 травня.Арсеній Яценюк зазначив, що Україна є єдиною з колишніх радянських республік, котра не погодилася при розподілі зарубіжних активів СРСР на так званий «нульовий варіант».
Категория: Україна19.05.2010| | Комментарии (0)

В Донецкой области двое милиционеров, которые стали свидетелями ДТП, вывезли с места аварии пострадавшего 22-летнего мужчину, тело которого впоследствии выбросили на обочину дороги.Как сообщил начальник отдела по расследованию ДТП следственного управления ГУ МВД Украины в Донецкой области, подполковник милиции Валентин Фирс, авария произошла в ночь с 8 на 9 мая на  автодороге Знаменка - Луганск близ Донецка возле АЗС Гефест.
Категория: кримінал19.05.2010| | Комментарии (0)

Учасниця дуету "Пара нормальних" Аня Добриднєва частенько світиться на тусовках.Та, схоже, настав момент, коли дівчина вирішила просуватися далі й наважилася роздягнутися для чоловічого глянцю.
Категория: світське життя19.05.2010| | Комментарии (0)