Главная » 2010 » Май » 19 » Прес-службу Богословської академії представлено на ІІ Фестивалі православних ЗМІ
17:48
Прес-службу Богословської академії представлено на ІІ Фестивалі православних ЗМІ
  В понеділок 17 травня 2010 року о 17.00 з багословення Блаженнійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви відбулося відкритя ІІ Фестивалю (форумі) ЗМІ православних, який в цьому році проходить в Криму на запрошення Сімферопольської єпархії Української Православної Церкви.
   З благословення ректора Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія професора, архімандрита Віктора (Бедь) в форумі беруть участь прес-секретар УУБА - КаУ, редактор офіційного сайту УУБА читець Ігор Ковальчук  та заступник директора інформаційно-видавничого центру УУБА - КаУ, редактор відділу газети «Срібна Земля» Бедь Кирило Михайлович.
   До початку роботи фестивалю в білому залі Лівадійського палацу відкрилась фотовиставка, присвячена 75-ій річниці Предстоятеля УПЦ, Блаженнійшого Митрополита Володимира. Фотовиставка під назвою «Предстоятель» почала свою подорож саме з Криму, куди прибули журналісти православних ЗМІ з різних єпархій УПЦ. На експозиції представлено 40 робіт двох авторів, двох майстрів: секретаря Блаженнійшого Митрополита Володимира, доктора богословя єпископа Переяслав-Хмельницького Олександра (Дpабинко) і особистого фотографа Предстоятеля УПЦ диякона Максима Брусники. Після урочистого відкриття фотовиставки на честь 75-річчя Блаженнішого Митрополита Володимира та молебню в Хрестовоздвиженському храмі у Лівадії гості та учасники ІІ Всеукраїнського фестивалю православних ЗМІ зібралися в Білому залі Лівадійського палацу для офіційного відкриття даного форуму.
   У пленарному засіданні взяли участь близько 100 учасників - представники органів місцевої влади та засобів масової інформації з усіх єпархій Української Православної Церкви, кримські журналісти.
   Захід розпочався з відеозвернення до учасників Фестивалю Блаженнішого Митрополита Володимира. Далі з вітальними словами виступили члени Президії - митрополит Сімферопольський і Кримський Лазар, заступник Голови Верховної Ради Автономної Республіки Крим Бахарєв Михайло Олексійович, заступник Голови Ради Міністрів АРК Гривковський Едуард Олександрович, перший заступник Постійного Представника Президента України в АРК Казарін Володимир Павлович, голова Республіканського комітету у справах релігій АРК Чулкова Лариса Володимирівна та інші високо посадовці регіону.
Категория: Україна | Просмотров: 491 | Добавил: foto-uzh | Теги: Україна, УБА, Бедь, ЗМІ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]