Главная » 2010 » Май » 26

Віце-прем’єр-міністр України Сергій ТІГІПКО заявляє, що з серпня буде запроваджена система автоматичного повернення ПДВ.

Як передає кореспондент УНІАН, про це С.ТІГІПКО сказав журналістам у Кабінеті міністрів.

«Зараз затягнули трошки з вирішенням питань по реструктуризації старої заборгованості, але найближчим часом ця постанова вийде, і в добровільному порядку підприємства зможуть отримати ті цінні папери, яких дуже чекає ринок, і вони зразу, мені здається, перейдуть у гроші, і це допоможе нашим, у першу чергу, експортерам», - сказав С.ТІГІПКО.

Категория: Україна26.05.2010| | Комментарии (0)

Костянтин ЄЛІСЄЄВ
Україна не має намірів знижувати рівень відносин з НАТО. Про це сьогодні заявив заступник міністра закордонних справ України Костянтин ЄЛІСЄЄВ на засіданні спільної робочої групи з оборонної реформи Україна-НАТО в Києві, яка реалізує ряд програм у сфері безпеки та оборони України.

"Ми зацікавлені в підтримці політичного діалогу з НАТО. Україна й надалі виконуватиме раніше взяті на себе зобов`язання у відносинах з Альянсом. Ми маємо намір продовжувати всебічні внутрішні реформи, і цінуємо допомогу НАТО в цьому напрямку", - цитує заступника міністра РІА «Новости».

Категория: Україна26.05.2010| | Комментарии (0)

У сімействі співачки Ассії Ахат нещодавно відбулося поповнення. Артистка обзавелася кобелем лабрадора.Молодший син Ахат, Пилип вже давно просив у мами та тата собаку. І от нарешті батьки зглянулися над дитиною.В результаті з‘явився ще один член сім‘ї - білий лабрадор на прізвисько Май.
Категория: різне26.05.2010| | Комментарии (0)

Лідер об’єднаної демократичної опозиції Юлія ТИМОШЕНКО сьогодні перебуває з робочою поїздкою у Херсонській області.

Як повідомляє сайт Ю.ТИМОШЕНКО, програмою візиту заплановано її зустріч з представниками обласних осередків ВО "Батьківщина", а також представниками опозиційних партій та рухів Херсонської області.

Також Ю.ТИМОШЕНКО дасть прес-конференцію для регіональних засобів масової інформації.

Категория: Україна26.05.2010| | Комментарии (0)

Голова Верховної Ради України Володимир ЛИТВИН вважає, що народні депутати за рахунок парламенту фінансують свої політичні сили.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час зустрічі з головами районних державних адміністрацій.

За словами В.ЛИТВИНА, парламентські комітети розподіляються між фракціями за квотним принципом, у тому числі посади керівників комітетів. Відповідно, керівники комітетів підбирають працівників апаратів комітетів, виходячи із своїх політичних уподобань.

Категория: Україна26.05.2010| | Комментарии (0)