Главная » 2009 » Сентябрь » 4 » Понад сорок осіб постраждали під час вчорашніх сутичок на території ВАТ "АПФ "Таврія"
16:22
Понад сорок осіб постраждали під час вчорашніх сутичок на території ВАТ "АПФ "Таврія"

За його словами ситуація була вкрай напружена. "З'ясувалося, що хлопців, озброєних "Черемхою", кийками, щитами, засобами травматичної дії завезли сюди з усіх куточків країни.У свою чергу, двір підприємства був запружений величезною кількістю збуджених заводчан, мешканців міста. Були поранені... Ми почали організовувати їх вивіз, раззброювати нападників", - розповів Володимир Коваленко.

На місці інциденту працювало три швидкі допомоги. Із тридцяти дев'яти чоловік, які потрапили у лікарню, четверо - заводчани, а решта - представники силових структур. Двадцять осіб було госпіталізовано. Трьом нападникам зроблено операції - це ті, хто намагався захопити підприємство, - розповів міський голова. Один з них отримав вогнепальне поранення черевної порожнини, другий - вогнепальне поранення в коліно, ще один - перелом стегна. Окрім того, десяткам людей на місці надали першу допомогу.

Отримали травми заступник директора підприємства та заступник начальника міського відділу міліції - під час спроби врегулювати ситуацію, відзначив міський голова.

У розмові з В. Коваленком учасники захоплення ВАТ повідомили, що перед ними було поставлено завдання завести на територію підприємства нового керівника та передати ВАТ під охорону міліції. При цьому, все відбувалося без представника виконавчої служби, як вимагає закон.

Захопити підприємство нападники не змогли, оскільки не вдалося відразу проникнути на територію адмінбудівлі, а за цей час прибули мешканці Нової Каховки, які виявили солідарність з заводчанами.

УКРІНФОРМ

Категория: регіони | Просмотров: 618 | Добавил: onok | Теги: Україна, завод, Нова Каховка, конфлікт, сутички | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]