Главная » 2009 » Сентябрь » 16 » Львові відбудеться міжнародний семінар Айкідо Йосінкан
11:32
Львові відбудеться міжнародний семінар Айкідо Йосінкан

У Львові відбудеться міжнародний семінар Айкідо ЙосінканЦими вихідними, з 18 по 20 вересня, у Львові відбудеться 19-й міжнародний семінар Айкідо Йосінкан. Участь у цій події візьме Президент Фонду Айкідо Йосінкан Ясухіса Сіода сенсей (8 дан Айкідо Йосінкан, Японія).

Організаторами семінару є Академія Айкібудзюцу та Львівська молодіжна обласна федерація Айкідо Йосінкан, яка є офіційним представником Міжнародного Фонду Айкідо Йосінкан.
«Семінар відбуватиметься на СК «Динамо». Метою його проведення є пропаганда діяльності Академії та популяризація Айкідо, навчання студентів Академії, атестація інструкторів на майстерські ступені, а також налагодження міжнародних зв‘язків», - каже генеральний менеджер по зв’язках і розвитку Львівської молодіжної обласної федерації Айкідо Йосінкан Володимир Кашуба.
У програмі семінару будуть трьохденні тренування по шість годин в день за участю студентів Академії, Львівської обласної федерації Айкідо і гостей з України та Європи, а також показові виступи з Айкідо Йосінкан провідних майстрів різних країн та студентів Академії.
Фото з сайту: shimbukan.spb.ru

Категория: спорт | Просмотров: 707 | Добавил: foto-uzh | Теги: Львів, семінар, айкідо | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]