Главная » 2009 » Сентябрь » 1 » Юрій Луценко: «З першого вересня до кінця цього року – період очищення міліції»
10:46
Юрій Луценко: «З першого вересня до кінця цього року – період очищення міліції»

28 серпня 2009 року в Хмельницькому відбулося засідання виїзної колегії МВС України за участю Міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, керівників структурних підрозділів центрального апарату Міністерства, начальників ГУ-УМВС в АР Крим, областях,  Києві та Севастополі, на залізницях.

Основну частину своєї вступної промови на засіданні колегії Юрій Луценко присвятив темі виконавчої дисципліни та поведінки працівників органів внутрішніх справ.

- Окрім зовнішньої боротьби, яку ми ведемо зі злочинністю, ми не звертаємо уваги на наші внутрішні проблеми, - наголосив Міністр, повідомивши, що з 163 посадовців МВС України, які визнані судом корумпованими, лише 60 звільнені, а десятки з них взагалі не притягнуті до кримінальної відповідальності.

Тож Юрій Луценко вимагає на зростанні персональної відповідальності працівників кадрових апаратів за такий стан справ.

- Так, у нас немає рентгена на те, з чим молоді хлопці ідуть до нас на службу, - сказав Міністр, - але  кадровий апарат повинен працювати краще.

Як доказ недостатньої роботи з відбору кадрів на службу в органи внутрішніх справ Міністр навів негативні приклади, що мали місце в різних регіонах України. Міністр підкреслив, що саме «безкарність породжує повторення  таких порушень».

- Ми повинні захищати людей, а не порушувати Закон, - резюмував Юрій Луценко, вказавши на недоліки в роботі в першу чергу керівникам.

Як повідомив керівник Міністерства внутрішніх справ, з першого вересня розпочинається період очищення міліції.

ДЗГтаМД МВС України

Категория: Закарпаття | Просмотров: 514 | Добавил: foto-uzh | Теги: Міністр оборони України, перше, Луценко, вересень | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]