Главная » 2010 » Март » 5 » «Фронт Змін» привітав зі святом весни дітей з обмеженими можливостями
15:42
«Фронт Змін» привітав зі святом весни дітей з обмеженими можливостями
     8-БерезняВсесвітній  жіночий день та день Весни святкували в медико-соціальному реабілітаційному Центрі «Дорога життя», який опікується дітьми з вадами розвитку. Приємним сюрпризом для вихованців став візит волонтерів з громадської організації «Фронт Змін». Гості прийшли не з порожніми руками, а з квітами та повітряними кульками. До свята діти підготувати концертну програму, яку показали мамам та гостям.
     «Дорогу життя» та «Фронт Змін» поєднують дружні стосунки. «Я не вперше у цьому закладі. Вихованці центру – діти, яким весь час хочеться дарувати свято і гарний настрій, вони на це заслуговують. А тому із задоволенням й надалі виступатимемо у ролі друзів та опікунів» - каже член Закарпатської обласної Ради політичної партії «Фронт змін» Микола Бережанський.
     Вже більше 10 років маленьким ужгородцям з обмеженими можливостями допомагають інтегруватися в суспільство у реабілітаційному центрі "Дорога життя". Амбулаторно та стаціонарно у Центрі можуть одночасно отримувати реабілітаційні послуги 57 дітей та молодих людей. За різними програмами заклад обслуговує 155 дітей з особливими потребами.
     Ужгород, 8-березня,Фронт Змін«Нам  було дуже приємно, що на наше свято  прийшли представники такої потужної всеукраїнської організації, як «Фронт Змін». Особливо для старших вихованців центру це був корисний контакт з енергійними креативними «фронтовиками», які позитивно дивляться на світ і прагнуть позитивних змін у суспільстві. Це надихає і підбадьорює», - поділився враженнями директор МСРЦ «Дорога життя» Олег Кириленко.
     Загалом до свята Весни представники закарпатського «Фронту змін» підготували краянам  багато сюрпризів і подарунків. У  всіх без винятку районах області  заплановані цікаві заходи і святкування.
Категория: Закарпаття | Просмотров: 612 | Добавил: foto-uzh | Теги: привітання, Закарпаття, люди з обмеженими можливостями, Ужгород, Фронт Змін | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
0  
1 пора   (07.03.2010 20:32) [Материал]
ебнулися

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]