Главная » 2010 » Март » 8 » Закарпатський “Фронт змін” підтримав Конвенцію ООН про права інвалідів та привітав жінок на інвалідних візках
15:22
Закарпатський “Фронт змін” підтримав Конвенцію ООН про права інвалідів та привітав жінок на інвалідних візках

Роберт БровдиУ рамках всеукраїнської акції "Кожна жінка - квітка” закарпатські "фронтовики” не оминули увагою і жінок з обмеженими можливостями. Весняні квіти і солодкі подарунки отримали представниці двох крайових громадських організацій інвалідів "Вибір” і "Кактус-1”. Привітали жінок голови Закарпатської обласної організації політичної партії "Фронт змін” Роберт Бровді та Ужгородської міської організації Андрій Баганич.

Втім, ця акція не стала разовою. Закараптські фронтовики підтримали рішення України приєнатися до Міжнародної Конвенції ООН про права інвалідів, яка набула чинності 6 березня 2010 року. В рамках області було підписано Угоду про співпрацю між "Фронтом змін” та інвалідними ГО Закарпаття. Документ передбачає спільну діяльність щодо консолідації прогресивних сил регіону задля забезпечення соціально-політичної єдності та спокою у суспільстві, спрямування дій на впровадження економічних та політичних реформ, підвищення ефективності економіки держави, вирішення гострих соціальних проблем, підвищення ролі громадського руху у суспільному житті, духовного, морального та патріотичного виховання громадян тощо.

Виступаючи на зустрічі, Роберт Бровді поінформував, що в обласному офісі "Фронту змін” працює громадська приймальна, яка готова надавати фахову юридичну та консультативну допомогу людям з обмеженими можливостями, відстоювати їхні права та сприяти інтеграції у суспільство.

"Дуже важливо підтримувати постійний контакт. "Фронт змін” відкритий для спілкування, маємо багато цікавих пропозицій в рамках проекту "Школа влади” щодо підтримки людей з особливими потребами, а тому готові спільно робити якісні зміни у суспільстві”, - відзначив Роберт Бровді.

Увага з боку "фронтовиків” приємно здивувала жінок. "Радісно усвідомлювати, що ти є повноправною частинкою суспільства, що про тебе думають і хвилюються, що ти комусь потрібен. А отримати від чоловіків привітання, ніжні слова і квіти на 8 Березня — мрія кожної жінки. Кожна з нас відчула себе сьогодні щасливою”, - прокоментувала зустріч вихованка Закарпатського регіонального центру соціально-трудової реабілітації та професійної орієнтації "Вибір” Вікторія Лисюк.

Категория: Закарпаття | Просмотров: 488 | Добавил: foto-uzh | Теги: привітання, конвенція, Роберт Бровді, інваліди, Закарпаття, 8-березня, Фронт Змін | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]