Главная » 2010 » Март » 19 » У місті Хуст закарпатські “фронтовики” шукають шляхи подолання кризи ЖКГ в рамках проекту “Школа влади”
16:39
У місті Хуст закарпатські “фронтовики” шукають шляхи подолання кризи ЖКГ в рамках проекту “Школа влади”
За участі активу членів партії та ГО "Фронт змін” міста Хуст та Хустського району Закарпатської області відбувся круглий стіл з нагоди відзначення Дня працівників ЖКГ та сфери побутового обслуговування. Захід відбувся в межах реалізації проекту "Школа влади” на тему "Житлово-комунальне господарство”. В обговоренні актуальних проблем функціонування житлово-комунального комплексу взяли участь представники ЖРЕРів, водоканалу, Хустської міської та районної державних адміністрацій, приватні підприємці. Йшлося про застосування проектного підходу для вирішення кожного з проблемних питань: запровадження системи обліку використання та споживання води; зміни у системі здійснення платежів, перехід на автоматизовану систему управління у цій сфері; залучення до роботи приватних підприємств та служб. Особливу увагу було приділено витратній частині Хустського водоканалу, що складає  300-400 тис.грн на місяць. При цьому  дохідна частина становить приблизно 200 тис.грн, а 70% води втрачається через зношеність системи.
Хуст Фронт Змін

З ліва на право: Лариса Липкань – прес – секретар Закарпатської обласної організації Політичної Партії «Фронт Змін», Анніта Овсянікова – спеціаліст по проектній роботі «Школи Влади» Закарпатської обласної організації Політичної Партії «Фронт Змін», Валерій Лунченко – Голова Хустської міської організації Політичної Партії «Фронт Змін», Мирослав Білецький - Голова Хустської районної організації Політичної Партії «Фронт Змін», Ірина Клим – секретар Хустської міської організації Політичної Партії «Фронт Змін»



    Зацікавлення викликав презентований активісткою ВГО «Фронт змін» Іриною Клим проект «Вирішення проблем водопостачання та водовідведення м.Хуст».
Хуст Фронт Змін
    Підсумовуючи виступи, учасники зустрічі визначилися в тому, що в усіх проектах тематики ЖКГ головне завдання — економія державних і людських коштів, а також вироблення механізму, як це здійснити. Отже, готуючись взяти участь у виборчих перегонах до органів місцевого самоврядування, кандидати у депутати від "Фронту змін” готують не яскраві декларації та гасла, а запропонують владі і населенню чіткі, економічно доцільні шляхи вирішення важливих проблем. 
Категория: Закарпаття | Просмотров: 505 | Добавил: foto-uzh | Теги: Хуст, Білецький, Фронт Змін, Лунченко | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]