Главная » 2010 » Май » 11 » Активісти Рахівської ГО “Фронт змін” вшанували День Перемоги корисними справами
10:32
Активісти Рахівської ГО “Фронт змін” вшанували День Перемоги корисними справами

Разівський Фронт ЗмінНапередодні 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні активісти Рахівських районних громадської організації та політичної партії "Фронт змін” віддали честь тим, завдяки кому це свято стало можливим у далекому 1945-му. Своїми силами "фронтовики” прибрали могилу загиблим воїнам у с.Кваси та пам’ятник загиблим воїнам-визволителям у м. Рахів.

"Прикро, але ці сумні пам’ятки героїчного минулого України дедалі більше занепадають, - розповіла голова Рахівської районної партійної організації "Фронт змін” Оксана Севч. -  Раніше хоч ветерани приходили провідати та впорядкувати могилки своїх загиблих товаришів. Тепер вже мало хто з них залишився в живих, а хто ще живе, не в змозі через стан здоров’я подолати далеку відстань”.

До одного із таких героїв війни Олексія Халуса активісти "Фронту змін” навідалися в гості та привітали з Днем Перемоги. Олексій Федорович воював з 1944 по 1945 роки і пройшов з боями від Ужгорода до Праги. На його бойовому рахунку 18 нагород, серед яких - Орден Великої Вітчизняної війни, "За мужність”, Орден Жукова, медалі "За відвагу”, За бойові заслуги” та інші. Зараз ветерану 87 років. Він має двох дітей, двох внуків і двох правнуків. Візиту гостей дуже втішився. Каже, молодці, бо та держава має майбутнє, яка пам’ятає історію.

Рахівський Фронт ЗмінЧлени громадської організації запросили пана Халуса на святковий концерт з нагоди Дня Перемоги, що відбувся в Рахівській ЗОШ І-ІІІ ступенів за підтримки "Фронту змін”.

Привітав ветеранів і голова Закарпатської обласної організації політичної партії "Фронт змін” Роберт Бровді: "9 Травня — це День Перемоги для кожного з нас, свято, яке назавжди залишиться в людських серцях. Від імені нашої політичної партії висловлюю глибоку вдячність доблесним воїнам, які вистояли і перемогли у страшній війні, схиляюся перед тими, хто віддав своє життя в ім'я миру та злагоди. Від щирого серця зичу Вам, дорогі ветерани, і Вашим родинам здоров’я, миру, злагоди, благополуччя і ще довгих гарних літ життя!”

Категория: Закарпаття | Просмотров: 508 | Добавил: foto-uzh | Теги: памятник, Рахів, Роберт Бровді, як, До, ветерани, Фронт Змін, на, день перемоги, привітання | Рейтинг: 3.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]