Главная » 2009 » Август » 10 » Ратушняк хоче уберегти українців від Яценюка
17:34
Ратушняк хоче уберегти українців від Яценюка

Мер Ужгорода Сергій Ратушняк не вважає образливими свої слова на адресу лідера "Фронту змін" Арсенія Яценюка, коли назвав його "знахабнілим єврейчиком", передає ТСН.

"Я не розумію, у чому скандал! В усіх мовах їхня національність позначається словом "жид". Чому назвати жида жидом - це образа? Чому назвати єврея єврейчиком теж вважається образою? Не розумію", - сказав він.

"У чому антисемітизм? Я ж не проти єврейства, ви ж зрозумійте! Я ж простих євреїв хочу вберегти від погромів, які неминуче підуть за тим, що зараз половина країни голодна лягає спати", - заявив Ратушняк.

"Я хочу врятувати простих євреїв від цього жидо-масонського лігвища, що при Кучмі набралося, а при Ющенку примножило свій капітал", - додав мер Ужгорода.

За словами Ратушняка, "зараз штаб Яценюка очолює зять Кучми – Пінчук, а фінансує ні хто інший, як Фірташ і Ющенко, і цей проект працює на збільшення вкрадених у нас мільярдів".

"Кого я образив?.. Хто не визнає талановитість єврейського народу? Але вибачте, і сволотість окремих представників цього народу теж потрібно визнавати", - обурився мер Ужгорода.

Ратушняк запитує, "чому українці - це нація, а україночка - це образа?". "Ми, українці - хохли! То ми ж не ображаємося", - стверджує він.

Мер Ужгорода заявляє, що хоче "уберегти нас усіх від цього дурманного проекту з єврейчиком Яценюком, який нічого крім пограбування цього народу не робив на всіх своїх посадах".

"А на посаді спікера так взагалі більшого бовдура і клоуна там ніколи не було і, сподіваюся, не буде", - додав Ратушняк.

Коментуючи білборди Яценюка, мер Ужгорода заявив, що вони йому не подобаються: "Як можна вважати привабливими білборди кольору екскрементів? Типу такий весь із себе, екстремальний".

"Він почав поливати мене брудом, але він не на того нарвався... Я ж пройшов школу не таку як Яценюк, де він лизав, смоктав і за це одержував грошенята. Я пройшов життєву школу і своїми руками і головою усі робив", - заявив Ратушняк.

Коментуючи інцидент з агітатором "Фронту змін", мер Ужгорода заявив: "Ці блюдолизи з каналів Пінчука і Фірташа віщали, що я "жорстоко побив, зґвалтував, убив".

"Кого? Цю стриптизершу, що цілими днями позувала, що кинулася на мене, подряпала, вдарила мене мобільним телефоном по голові?", - обурюється Ратушняк, наполягаючи на тому, що дівчина першою його вдарила.

Нагадаємо, очолювана Арсенієм Яценюком партія "Фронт змін" заявила, що мер Ратушняк 6 серпня побив їхню агітаторку.

Сам Сергій Ратушняк заперечив факт побиття дівчини-агітатора.При цьому, коментуючи діяльність "Фронту змін", мер назвав Яценюка "знахабнілим єврейчиком" а його партію – масонською організацією.

Заява ужгородського градоначальника обурила українських євреїв. Один з лідерів єврейської громади України Євген Червоненко закликав керівників Генпрокуратури, МВС та СБУ відреагувати на антисемітські висловлювання мера Ужгорода Сергія Ратушняка.

За його словами, це не просто "розпалення міжнаціональної ворожнечі, це чистої води нацизм".

Натомість прибічники Яценюка рішуче заперечили, що їхній лідер має єврейське коріння. "Арсеній Яценюк, який є українцем, батьки якого українці, батьки його батьків є теж українцями, не допустить, щоби в Україні права людини будь-якої національності переслідувалися, щоб вони якось утискались", - заявили у "Фронті змін", повідомляють "Новини харківські"


PRESS-КАРПАТ

Категория: Ужгород | Просмотров: 701 | Добавил: moderator | Теги: вберегти, яценюк, Ратушняк | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
0  
1 Буш   (11.08.2009 12:24) [Материал]
Піар та й годі! Після т.зв. інциденту в Ужгороді, щось різко почали зростати випадки побиття інших авктивістів "Фронту..." Одній нанесли "важкі" побої, іншій зламали руку, завтра комусь зламають ногу, післязавтра - ключицю. Дойде до того, що комусь відірвуть голову. Зворушливі історії, як у мексиканській мелодрамі. Готові кандидати у депутати від Яцика. Наталку, мабуть, висуватимуть у мери Ужгорода. Тьху.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]