Главная » 2009 » Август » 21
Цьогорічні змагання «Карпатський Медвідь» вже стануть шостими за ліком, повідомив організатор турніру Іван Григоровський. І це є показником якості і стабільності турніру.
Категория: спорт21.08.2009| | Комментарии (0)

Бруд і тотальна брехня стосовно діяльності в Закарпатті “Фронту змін”, яку масово поширюють підконтрольні міському голові Ужгорода С.Ратушняку ЗМІ, не залишилися поза увагою керівництва громадської організації. У четвер до Ужгорода прибули Голова виконавчого комітету ВГО “Фронт змін” Андрій Іванчук разом з юристом організації Катериною Терещенко. На зборах з активом закарпатського обласного осередку Ініціативи Арсенія Яценюка вони роз’яснили всю безпідставність звинувачень місцевої влади на адресу “Фронту змін” та повідомили про наміри відповіді на ситуацію, що склалася. 
Категория: політика21.08.2009| | Комментарии (0)

З джерел, близьких до керівництва виборчого штабу БЮТ, стало відомо, що нещодавно група переговірників з найближчого оточення Юлії Тимошенко досягла домовленості з мером Ужгорода Сергієм Ратушняком про висунення його технічним кандидатом в пулі Тимошенко.

Сума контракту – 25 мільйонів доларів. З них 10 мільйонів доларів пообіцяли заплатити безпосередньо Сергієві Ратушняку як грошову винагороду. Решту 15 мільйонів витратять на його інформаційну кампанію: розміщення замовних матеріалів в пресі, "джинси" на телебаченні і радіо, зовнішньої реклами.

Координацію цим проектом Тимошенко доручила своїм нардепам Андрію Кожем'якіну та Олександру Абдуліну.

За задумом штабу БЮТ, Ратушняку відведена функція дискредитації Арсенія Яценюка.

В останньому інтерв'ю виданню "Публичные люди" Ратушняк про це фактично проговорився:

"В принципе, (тон становится задумчивым) где-то сейчас уже должны позиционироваться по отношению ко мне Янукович и Тимошенко. Потому, что я сделал то, чего не добились их политтехнологи за сотни миллионов. Понимаете? Я сделал то, что они не сделали за сотни миллионов...

- Объясните, что именно вы для них сделали. О чем вы сейчас говорите?

- Я называю вещи своими именами...

- Это и есть то, что вы сделали?

- (продолжая)... На сегодняшний день этот Садик (послышалось именно так. Шла ли речь о Яценюке? – ред.) – "сбитый летчик" А еще вчера он доминировал в Западной Украине, в два раза над Тимошенко. Вот сегодня снимите социологию и посмотрите на результат Ратушняка. Пусть сравнят с тем, что они годами делают..."


Інтернет-видання
UA- Reporter.com
Категория: Ужгород21.08.2009| | Комментарии (0)