Главная » 2009 » Август » 29
Нападающий сборной Украины Андрей Шевченко подписал двухлетний контракт с киевским Динамо.Об этом сообщает официальный сайт киевского Динамо.
Категория: спорт29.08.2009| | Комментарии (0)

В Ужгороде на стадионе «Авангард» прошел матч 6-го тура Чемпионата Украины — «Закарпатье» (Ужгород) - «Арсенал» (Киев), в котором закарпатцы одержали победу.
Категория: спорт29.08.2009| | Комментарии (0)

Позовами до Президента України та засобів масової інформації колишній суддя Львівського апеляційного адміністративного суду Ігор Зварич провокує порушення проти нього ще однієї кримінальної справи. Про це заявив голова СБУ Валентин Наливайченко сьогодні журналістам у Львові.

"Так звані заяви екс-судді Зварича– ніщо інше, як подальша дискредитація самого себе, що "натягує" на додаткову кримінальну справу. Не треба брати хабарі та влаштовувати на рівні судової влади хабарні піраміди. Якщо він це забув, то ми йому у суді ще раз покажемо всі 36 епізодів, де він брав хабарі і принижував власних співробітниць", - зазначив Наливайченко.


Продуктивність китайських броварень у першому півріччі 2009 року перевищила 20,5 млн т., що дало змогу країні утриматися вже восьмий рік поспіль на першому місці в світі за цим показником, а також за обсягами споживання напою, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.

За перші 6 місяців 2009 року в КНР було вироблено на 6% більше пива, ніж за аналогічний період 2008 року. Основними постачальниками на ринок, на частку яких припадає близько 40% всього обсягу реалізованої продукції, є бренди Snow Beer (Харбінський завод), Tsingtao (Ціндао) і Yanjing Beer (Пекін).

Щорічна потужність всієї 251 компанії, що має на території КНР 550 підприємств, становить близько 40 млн т., тоді як у США - 24 млн т., Німеччині - 12 млн т., наводить порівняльний аналіз видання China Business News.
Категория: світ29.08.2009| | Комментарии (0)

Арсений Яценюк считает, что судьба президентских выборов будет решаться в судах. Такое мнение он высказал в интервью газете "День".

Категория: вибори 201029.08.2009| | Комментарии (0)

Київ – Як стабілізувати курс гривні? Над цим питанням у Національному банку міркуватимуть ще протягом тижня. У головному фінансовому регуляторі створили три робочі групи, які займаються валютними та монетарними питаннями, а також банківським сектором. Багато чиновників та експертів заявляють, що нинішню дестабілізацію гривні спричинила паніка серед населення. Дехто вважає, що і без спекуляцій тут не обходиться.

Категория: економіка29.08.2009| | Комментарии (0)

Город вынужден отказаться от строительства метро к Евро-2012. Об этом заявил на пресс-конференции мэр Александр Лукьянченко. По его словам, «в этом году на строительство подземки в госпрограмме предусматривалось 500 млн грн. На сегодня ни копейки не выделено. Поэтому мы сняли эту тему. Не может город самостоятельно, только за счет местных финансовых ресурсов, проложить метро».

Категория: Україна29.08.2009| | Комментарии (0)

У резиденцію Президента Віктора Ющенка в Старій Гуті за вхід просять 50 гривень, однак президентські апартаменти не показують.  На карпатську «дачу» Ющенка тепер можуть подивитися «прості смертні». У держрезиденцію «Синьогора» в селі Стара Гута на Івано-Франківщині, де гостювали Депардьє і Саакашвілі, почали проводити екскурсії, коли господаря немає вдома. Квиток коштує півсотні гривень, (дитячий – 20), а якщо їхати в екскурсійному автобусі з Івано-Франківська, «тур» обійдеться в 145 гривень. За ці гроші після «хатинки» нагодують, покатають по підвісний дорозі і відвезуть до монастиря. Попиту на поїздки мало, дачу майже не показують, а перевіряють туристів, як для відвідування підводного човна, повідомляє «Сегодня».

Категория: Україна29.08.2009| | Комментарии (0)

Днями Вінницька правозахисна група розповсюдила інформацію про надзвичайну ситуацію в тамтешній установі покарань №1. За інформацією правозахисників, 21 серпня тут було побито кілька в’язнів із тих, хто вимагав дотримуватися прав людини. Ввечері того ж дня на територію закладу прибув спецпідрозділ «Беркут». Але після появи під стінами тюрми родичів в’язнів, журналістів і правозахисників групу швидкого реагування було виведено. На знак протесту проти спроб задіяти «Беркут» деякі в’язні відмовлялися впродовж дня від їжі. На додачу, Вінницька правозахисна група розмістила в інтернеті відео побитого в’язня цієї установи — Тушинського, а також записала на відео його свідчення про те, що його побили в. о. начальника УВП Козачишин та оперативний працівник Коврига. Правозахисники зізнаються: саме відео вони придбали за досить невеликі гроші у працівників виправного закладу.

Категория: скандал29.08.2009| | Комментарии (0)

Дві так звані “ескортні” повії отримали замовлення на роботу через “мамочку” – свою сутенерку. Тій на мобільний зателефонував клієнт і замовив двох красунь, які мали приїхати в сауну, що на території автобази. Коли знайомий таксист підвіз дівчат до “робочого місця”, з темряви вискочили два здоровані у камуфляжі та один – у цивільному. Погрожуючи автоматом та пістолетом, вони змусили таксиста від’їхати у безлюдний темний провулок, а там відбулися далекі від сексуальних утіх події.

Категория: кримінал29.08.2009| | Комментарии (0)

Как утверждает «Блик» со ссылкой на свои собственные не названные источники, форвард сборной Украины и лондонского Андрей Шевченко уже заявлен за киевское «Динамо» в Лиге чемпионов под номером «7».
Категория: спорт29.08.2009| | Комментарии (0)

Смерть американського короля поп-музики Майкла Джексона наступила в результаті вбивства. Про це оголосив у п`ятницю, 28 серпня, коронер (слідчий, який веде справу про загадкову смерть співака) Лос-Анджелеса, пише РІА “Новости”.

Категория: світ29.08.2009| | Комментарии (0)

Дворы УжгородаКвартирный вопрос, как известно, один из самых острых в нашей стране. Большинство молодых семей практически потеряли уже даже надежду получить собственную крышу над головой. Несмотря на то что цены на жилье, учитывая всемирный финансовый кризис, упали кое-где на 30—40%, честно заработать в нашем государстве хотя бы на однокомнатную квартиру все равно практически нереально. Потому молодоженам приходится или снимать жилье, или жить вместе с родителями, и далеко не все семьи выдерживают такое жизненное испытание...

(Фото: Дворы Ужгорода)
Категория: Закарпаття29.08.2009| | Комментарии (0)

Как сообщает корреспондент UA-Reporter.com, сегодня утром, 29 августа в областном центре Закарпатья, в подъезде дома номер 27 по улице Грушевского, было совершено заказное убийство.

По полученной информации 38-летний ужгородец работал валютчиком на одном из рынков Ужгорода. Утром в 7:30 мужчина возвращался домой, но в подъезде дома по улице Грушевского 27, между 3 и 4 этажом его ожидал неизвестный убийца. Всего по жертве преступник произвел три выстрела, один из них - контрольный в голову. Выстрелы были произведены предположительно из пистолета. На шум выстрелов выбежал сосед, который став свидетелем убийства получил ножевое ранение под сердце, но к счастью оно оказалось не смертельным. Как сообщили корреспонденту UA-Reporter.com в реанимационном отделении Ужгородской городской клинической больницы, теперь он находится в очень тяжелом состоянии и ему срочно делают операцию.
Напомним, 5 февраля в Ужгороде совершено заказное убийство бизнесмена Олега Грузина, жестокое убийство произошло на улице 8 Марта, возле женской консультации, убийца расстрелял жертву несколькими выстрелами в упор.

Категория: Ужгород29.08.2009| | Комментарии (0)

После президентских выборов фракцию Партии регионов могут разорвать внутренние противоречия.Об этом заявил бывший член фракции регионалов Тарас Чорновил в эфире 5 канала, комментируя возможность создания коалиции БЮТ и Партии регионов после выборов.

Категория: вибори 201029.08.2009| | Комментарии (0)

Кабинет Министров исключил памятник Ленину около Бессарабской площади в Киеве из перечня памятников национального значения.

Об этом сообщил министр юстиции Николай Онищук.

Категория: Україна29.08.2009| | Комментарии (0)