Главная » 2009 » Август » 7 » «ФРОНТ ЗМІН» звільнить українську владу від нацистів
15:02
«ФРОНТ ЗМІН» звільнить українську владу від нацистів

07 серпня 2009 року

 

«ФРОНТ ЗМІН» звільнить українську владу від нацистів

 

Громадська організація «ФРОНТ ЗМІН» добиватиметься зняття Ужгородського міського голови Сергія Ратушняка з посади. Про це заявив голова виконавчого комітету «ФРОНТУ ЗМІН» Андрій Іванчук на прес-конференції в Києві з приводу нападу Ратушняка на 21-річну активістку Ініціативи Наталю Бутримко. 

 

На прес-конференції журналісти на власні очі побачили відео, на якому Сергій Ратушняк, коментуючи свої дії, називає лідера «ФРОНТУ ЗМІН» Арсенія Яценюка «жидом», а журналіста нецензурно ображає.

 

«Ми стали свідками безпрецедентної події. Тільки що ми побачили закарпатського Лозинського. Це - не людина. Це - нацист. Він у своєму світогляді правий: дати ляпас дівчині, душити - для нього це не злочин. Він же її не вбив, вона залишилась жива.  За його світоглядом, незгодних з ним треба спалювати в печах.  І такі люди керують обласним центром!» - сказав Андрій Іванчук.

 

Він підкреслив, що Ратушняк постійно нападає на людей і про це в Закарпатті знають усі.  Тривалий час все сходило з рук, але «ФРОНТ ЗМІН» зробить усе, щоб звільнити жителів Ужгорода від такого міського голови. «Керувати громадою повинна адекватна, здорова людина. Нацисти не повинні знаходитись ні на якому рівні державної влади. Вони не мають права представляти Україну ніде, ніколи!» - підкреслив голова виконавчого комітету.

 

«Я хотів би зробити заяву. Арсеній Петрович Яценюк, який є українцем, батьки якого українці, батьки його батьків є теж українцями, не допустять, щоби в Україні права людини будь-якої національності переслідувалися, щоб вони якось утискались. Яценюк для того і пішов у політику, щоб ми могли жити у вільній, нормальній країні. Такі нацисти, як Ратушняк, не будуть жити в нашому суспільстві!», - заявив Андрій Іванчук.

 

Він повідомив, що лідер «ФРОНТУ ЗМІН», народний депутат Арсеній Яценюк телефоном постійно спілкується з потерпілою волонтеркою  - Наталею Бутримко. Вона повідомила, що почувається гірше.  Він додав, що Громадська Ініціатива опікується Наталею і забезпечить їй необхідну медичну допомогу та реабілітацію.
Категория: Україна | Просмотров: 598 | Добавил: foto-uzh | Теги: Роберт Бровді, за’ява, Фронт Змін | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 2
0  
2 foto-uzh   (07.08.2009 16:06) [Материал]
Ванька Здоров!

0  
1 Майданій   (07.08.2009 15:52) [Материал]
Ця соплячка судячи з відео, демонстрованого на каналі "1+1", ажніяк не схожа на потерпілу. Коментуючи так званий інцидент побиття її Ратушняком, вона робила це із наївною дитячою усмішкою, що притаманна тим людям, які несповна розуму. Вважаю, Арсен Яценюк, якщо він європейський політик а не якийсь підкилимний зайда, не має морального права піаритися на таких речах, трубілячи у всі дзвони, щоб заробити на цьому політичні дивіденди. Що стосується реабілітації і погріршення стану Нотіки, то порадив би за вдалу піар-роботу відправити дівча на Канари або в кругосвітню подорож.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]