Главная » 2009 » Август » 7 » Яценюк захищатиме дівчину, яку побив мер Ужгорода
09:57
Яценюк захищатиме дівчину, яку побив мер Ужгорода

Як повідомляє прес-служба "Фронту змін", Яценюк вимагає негайно розслідувати і покарати згідно Кримінального кодексу мера Ужгорода Сергія Ратушняка, "1961-го року народження, поки ще не судимого".

"Я триматиму цю справу на контролі до самого суду і покарання", - заявив Яценюк.

Раніше прес-служба суспільної ініціативи "Фронт змін" повідомила, що мер Ужгорода Сергій Ратушняк побив дівчину-агітатора цієї організації.

У прес-службі відзначили, що інцидент відбувся біля хімічного факультету Ужгородського національного університету, коли двоє дівчат-активісток поширювали друкарську продукцію "Фронту змін". За інформацією прес-служби, Ратушняк, котрий опинився поблизу, почав нецензурно ображати дівчат, накинувся на одну з них, схопив за горло і штовхнув на землю. Потім мер міста нібито розгромив агітаційний намет і поїхав.

Перехожі викликали міліцію, постраждалу відправили до лікарні. Медики зафіксували у неї численні удари і струс мозку.

Дівчина подала заяву в міліцію.


PRESS-КАРПАТ

Категория: скандал | Просмотров: 573 | Добавил: moderator | Теги: активіст, Ужгород, Ратушняк, яценюк, Фронт Змін | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
0  
1 Майданій   (07.08.2009 14:16) [Материал]
Мер Ужгорода Ратушняк каже, що не бив дівчину-агітатора "знахабнілого єврейчика" і масона Яценюка

Сергій Ратушняк зокрема заявив: "Прикро за державу. Вони грабують, а потім за 50-100 грн найняті дівчатка і хлопчики вчеплюються вам нігтями в горло і рвуть сорочку. Тільки за те, що ви робите їм зауваження, що не можна розміщувати намети без дозволу і засмічувати місце. Якби вони так завзято матір чи батька захищали, я б пишався... А так ганьба за сліпих рабів..."

Мер міста також емоційно прокоментував діяльність "Фронту змін": "Знахабнілий єврейчик Яценюк, що успішно для себе прислуговував злодюжкам при українській владі, на кримінальні кошти преться у президенти України. Цинічно ображає нинішній стан в Україні, до якого сам же причетний. У регіонах (наприклад, у Закарпатті) зібрав наркодилерів і контрабандистів, які, ігноруючи всіма нормами і правилами, засмічують місто, заважають спокійному життю громадян і задурюють населення до такого ступеня, що невдовзі потік річок у звичному напрямку стане заслугою масонського "Фронту змін". Так, наприклад, порятунок дитячої залізниці у місті, що прийнята на баланс міської ради, на утримання якої у бюджет на 2010 рік закладено 600 000 грн, виявилась заслугою Арсешки".
Закарпаття online, 07.08.09/12.40


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]