Главная » Архив материалов

Валерій ЛунченкоІІ етап Чемпіонату України та Закарпатської області з мотокросу відбувся минулої неділі в м.Хуст. Вдруге підтримку цим видовищним змаганням надали районна та міська організації політичної партії "Фронт змін”. Захід пройшов на високому організаційному рівні, зібравши до сотні учасників з усіх регіонів країни. У числі переможців виявився і голова Хустського міського партійного осередку "Фронт змін”, кандидат у майстри спорту з мотокросу Валерій Лунченко. Він посів перше місце на обласному чемпіонаті у класі 150 куб .см (рідке охолодження).

Категория: Закарпаття02.06.2010| | Комментарии (0)

Хуст Фронт Змін30 травня у м. Хуст Закарпатської області відбулося відкрите засідання районної експертної ради Уряду Змін за напрямком "Молоді українці”. Темою обговорення стало зародження традицій проведення змагань як інструменту заохочення молоді до занять спортом.
Категория: Закарпаття02.06.2010| | Комментарии (0)

При получении взятки в размере 200 тысяч долларов задержан заместитель министра охраны окружающей среды Украины, сообщил источник УНИАН.В свою очередь издание Вголос сообщило, что силовики задержали в Киеве заместителя министра охраны окружающей природной среды Богдана Преснера. Он был назначен на эту должность в марте этого года.
Категория: Україна01.06.2010| | Комментарии (0)

Співачка Анна Седокова разом із майбутньою свекрухою та дочкою відвідала зоопарк.

Для всієї сім‘ї та майбутньої свекрухи, яка приїхала погостювати у Лос-Анджелес, Аня влаштувала культурну програму.Врешті Седокова завезла майбутню рідню в зоопарк San Diego Wild World, який вважається одним з найбільших у світі. Тут живуть близько 800 видів тварин, у тому числі й тих, що знаходяться під загрозою зникнення.

Категория: Україна01.06.2010| | Комментарии (0)

В субботу начальник Генерального штаба–главнокомандующий вооруженными силами (ВС) Иван Свида подал в отставку. Генерал, известный как сторонник интеграции Украины и НАТО, объяснил свое решение тем, что его видение концепции развития ВС не совпадает с позицией руководства страны. Между тем эксперты считают, что причиной увольнения стали не идеологические противоречия, а стремление нового министра обороны назначить "своего" главу Генштаба.

Категория: Україна31.05.2010| | Комментарии (0)

Співачка Ольга Горбачова днями шокувала ранкових київських перехожих. Білявка близько 6:30 ранку гуляла голою по столичних вулицях.Могло здатися, що Оля просто вирішила повторити "подвиг" гурту "NikitA". Однак з'ясувалося, що 29-річна красуня ходила голяка заради актора Жан-Клода Ван Дамма.
Категория: Україна31.05.2010| | Комментарии (0)

Во время выездного заседания оппозиционного «Правительства перемен» в Днепропетровске разговор пошел о реформах образования и здоровье молодежи. Украинцы утратили позиции по уровню математического образования и изучению естественных наук. Теперь мы уступаем в этом плане не только развитым странам и Китаю, но и соседям по бывшему соцлагерю, например России и Литве, - отметила координатор направления «Общество знаний» в «Правительстве перемен» Лилия Гриневич. 
Категория: Україна28.05.2010| | Комментарии (0)

Ряд общественных организаций Севастополя и Москвы просят Президента Украины Виктора Януковича отменить запрет на въезд мэра Москвы Юрия Лужкова в Украину.Об этом говорится в коллективном письме-обращении, подписанном руководителями севастопольских общественных организаций Русская община Севастополя, Москит, Севастопольские мамы, Союз ветеранов Черноморской эскадры, а также Региональной ассоциации общественных объединений города Москвы, Региональной общественной организации Крымское землячество, Совета ветеранов Краснознаменного Черноморского флота (Московская группа) и другими.
Категория: Україна28.05.2010| | Комментарии (0)

Сегодня, 28 мая, во время ливня в Запорожье поток воды смыл двоих подростков в сливной канализационный коллектор. В результате один ребенок погиб из-за многочисленных травм.По данным МЧС, двое 13-летних парней играли возле железнодорожного переезда платформы 156 км Приднепровской железной дороги. Они находились возле сточного тоннеля, над которым проходит железнодорожный путь.
Категория: Україна28.05.2010| | Комментарии (0)

Президент России Дмитрий Медведев заявляет, что задержал отправление в Украину российского посла Михаила Зурабова из-за того, что "начали хамить по полной программе".Об этом он сказал сегодня во время встречи с активом российской партии власти Единая Россия.

Солістки дуету "NikitА" Даша Астаф‘єва і Юля Кавтарадзе зробили одна одній еротичний масаж і "пальпацію" сідниць.Еротичні пустощі бешкетниць зафіксував фотограф російського чоловічого глянцю "XXL". До речі, в результаті цієї відвертої фотозйомки Астаф‘єва може влетіти на 300 000 доларів.

Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ заявляє, що Україна не може існувати без НАТО і зобов’язана співпрацювати з Альянсом.

Як передає кореспондент УНІАН, про це В.ЯНУКОВИЧ заявив сьогодні журналістам у Львові.

Він поінформував, що зараз триває підготовка нового законопроекту про засади внутрішньої і зовнішньої політики України, який, за словами глави держави, відповідатиме настроям більшості громадян України.

"Ми будемо проводити політику таку, яка задовольняє український народ”, - наголосив Президент.

Категория: Україна28.05.2010| | Комментарии (0)

Фронт Змін - ЧОПЖитлово-комунальна сфера – одна з найболючіших проблем Чопа. Місто, яке  називають західними воротами держави (тут розташований найбільший залізничний вузол Західної України), зовсім не схоже на презентаційну візитну картку для закордонних гостей. Розбиті дороги і тротуари, понурі будівлі з майже повністю зруйнованою системою водопостачання і каналізації, проблеми питної води доводять до відчаю місцевих жителів.
Категория: Закарпаття27.05.2010| | Комментарии (0)

"Круглий” стіл з проблем охорони здоров’я та навколишнього середовища відбувся в селищі Міжгір’я Закарпатської області. У засіданні взяли участь партійці районного і обласного осередків "Фронту змін”, медики центральної районної лікарні, екологи та представники місцевих комунальних служб.
Категория: Закарпаття27.05.2010| | Комментарии (0)

Ужгород Уряд ЗМІНУ Закарпатському обласному офісі політичної партії "Фронт змін” відбулося перше відкрите засідання обласної експертної ради Уряду Змін. Головною темою обговорення стали аналіз ситуації в медичній сфері країни і області,  проблеми лікування та здоров’я громадян, взаємодія лікарів і пацієнтів. У зібранні взяли участь обласні координатори всіх напрямків Уряду-2012, голови районних та міських осередків партії, медики та громадські активісти. Спеціальним гостем зібрання був радник Арсенія Яценюка, керівник Уряду Змін з напрямку "Здоров’я нації та екологія” Олександр Мостипан.
Категория: Закарпаття27.05.2010| | Комментарии (0)

Віце-прем’єр-міністр України Сергій ТІГІПКО заявляє, що з серпня буде запроваджена система автоматичного повернення ПДВ.

Як передає кореспондент УНІАН, про це С.ТІГІПКО сказав журналістам у Кабінеті міністрів.

«Зараз затягнули трошки з вирішенням питань по реструктуризації старої заборгованості, але найближчим часом ця постанова вийде, і в добровільному порядку підприємства зможуть отримати ті цінні папери, яких дуже чекає ринок, і вони зразу, мені здається, перейдуть у гроші, і це допоможе нашим, у першу чергу, експортерам», - сказав С.ТІГІПКО.

Категория: Україна26.05.2010| | Комментарии (0)

Костянтин ЄЛІСЄЄВ
Україна не має намірів знижувати рівень відносин з НАТО. Про це сьогодні заявив заступник міністра закордонних справ України Костянтин ЄЛІСЄЄВ на засіданні спільної робочої групи з оборонної реформи Україна-НАТО в Києві, яка реалізує ряд програм у сфері безпеки та оборони України.

"Ми зацікавлені в підтримці політичного діалогу з НАТО. Україна й надалі виконуватиме раніше взяті на себе зобов`язання у відносинах з Альянсом. Ми маємо намір продовжувати всебічні внутрішні реформи, і цінуємо допомогу НАТО в цьому напрямку", - цитує заступника міністра РІА «Новости».

Категория: Україна26.05.2010| | Комментарии (0)

У сімействі співачки Ассії Ахат нещодавно відбулося поповнення. Артистка обзавелася кобелем лабрадора.Молодший син Ахат, Пилип вже давно просив у мами та тата собаку. І от нарешті батьки зглянулися над дитиною.В результаті з‘явився ще один член сім‘ї - білий лабрадор на прізвисько Май.
Категория: різне26.05.2010| | Комментарии (0)

Лідер об’єднаної демократичної опозиції Юлія ТИМОШЕНКО сьогодні перебуває з робочою поїздкою у Херсонській області.

Як повідомляє сайт Ю.ТИМОШЕНКО, програмою візиту заплановано її зустріч з представниками обласних осередків ВО "Батьківщина", а також представниками опозиційних партій та рухів Херсонської області.

Також Ю.ТИМОШЕНКО дасть прес-конференцію для регіональних засобів масової інформації.

Категория: Україна26.05.2010| | Комментарии (0)

Голова Верховної Ради України Володимир ЛИТВИН вважає, що народні депутати за рахунок парламенту фінансують свої політичні сили.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час зустрічі з головами районних державних адміністрацій.

За словами В.ЛИТВИНА, парламентські комітети розподіляються між фракціями за квотним принципом, у тому числі посади керівників комітетів. Відповідно, керівники комітетів підбирають працівників апаратів комітетів, виходячи із своїх політичних уподобань.

Категория: Україна26.05.2010| | Комментарии (0)

Правительство Японии предоставило Киевскому институту музыки имени Р. Глиера грант на сумму $340 000 для закупки новых музыкальных инструментов.Соответствующее соглашение было подписано в четверг, 20 мая между послом Японии в Украине Тадаши Идзава и министром экономики Украины Василием Цушко, сообщает посольство Японии в Украине.
Категория: Україна21.05.2010| | Комментарии (0)

Печерський суд Києва дав дозвіл на обшук у київській квартирі, а також у заміському будинку під Києвом екс-керівника "Укравтодора" Вадима Гуржоса.Згідно з постановою суду, яку має газета "Дело", підставою для обшуку є кримінальна справа, порушена транспортною прокуратурою Києва наприкінці квітня цього року.
Категория: Україна21.05.2010| | Комментарии (0)

Літня школа для журналісток / журналістів із заходу України ''Гендерний погляд-2010'', 19-22 червня 2010 року
Запрошуються молоді практикуючі журналісти із заходу України: із Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей.
Категория: Закарпаття21.05.2010| | Комментарии (0)

Печерский районный суд Киева избрал мерой пресечения для одного из руководителей Международного детского центра Артек содержание под стражей на два месяца."Печерский районный суд Киева избрал меру пресечения в виде содержания под стражей одному из руководителей Государственного предприятия Международный детский центр Артек, которого разоблачили во взяточничестве в размере свыше 200 000 гривен", - заявили в ГУБОП МВД.
Категория: Україна21.05.2010| | Комментарии (0)

Найшоколадніша співачка вітчизняного шуобізу Гайтана-Лурдес Ессамі, вона ж просто Гайтана, розповіла про своє сексуальне життя.31-річна артистка загадала про "перший раз" та розповіла, чим збуджує свого партнера."Своє сексуальне життя я почала у достатньо зрілому віці, тоді ,коли зрозуміла, що я в же цілком до цього готова. І не жалкую про це сьогодні", - зізналася Гайтана в інтерв'ю "Бліку ТВ".
Категория: світське життя21.05.2010| | Комментарии (0)

Звісно, на тлі ЄС Штати виглядають краще, однак цей оптимізм показний. ФРС давно друкує гроші швидкими темпами, але реальна економіка країни все одно не росте. Зате зростають фінансові ринки. По суті, у США дозрівають фінансові бульбашки, які загрожують світові більше, ніж Греція.
На світовому валютному ринку почалася велика сутичка. США з допомогою МВФ з усіх сил "топлять" європейську валюту.
Категория: економіка21.05.2010| | Комментарии (0)

Лідер політичної партії «Фронт Змін», народний депутат України Арсеній Яценюк направив депутатський запит до Генерального прокурора України з вимогою перевірити законність ухвалення рішення Херсонської міської ради від 12 травня про дострокове припинення повноважень секретаря міськради Юрія Погребного.
Депутатський запит зачитав у п’ятницю, 21 травня в парламенті голова Верховної Ради.
Категория: Україна21.05.2010| | Комментарии (0)

Закарпаття: На Синевирському озері живе ...Бен Ладен!Юрій Скира з дружиною проживають за кількасот метрів від Синевирського озера, яке щодня відвідують численні мандрівники. Дід закоханий у цей природний об’єкт, про який може розповідати годинами.
Колись він працював на туристичній базі поблизу Морського Ока, частенько охороняв цей природний об’єкт від несвідомих відвідувачів, котрі то сміття викинуть у воду, то багаття розведуть у забороненому місці, то вудку закинуть, щоб браконьєрським способом здобути цінну синевирську форель…
Категория: Закарпаття21.05.2010| | Комментарии (0)

Компания RosUkrEnergo (RUE) вчера объявила сумму судебных претензий к НАК "Нафтогаз Украины". За изъятые у "Нафтогаза" 11 млрд кубометров газа RUE рассчитывает получить $5,4 млрд, то есть по $490 за тысячу кубометров. Сейчас стоимость топлива на европейском рынке не превышает $350-360. Таким образом, "Нафтогазу" выгоднее вернуть компании газ, чем средства. И хотя формально требования RosUkrEnergo могут не выполняться даже по решению арбитража, Кабинет министров не пойдет на конфронтацию с владельцами RUE, считают эксперты.
Категория: Україна21.05.2010| | Комментарии (0)

Фронт ЗмінЗмагання пройшли цими вихідними на спортмайданчику ПТУ №6, що на Православній набережній в Ужгороді. Поспостерігати за силовим турніром зібралося багато вболівальників. За призові місця у турнірі боролися 10 учасників, на яких чекали непрості випробування: фермерська хода з балонами 2Х75 кг. (відстань 10 м. час 60 сек.), утримування на витягнутих руках ваги 12 кг. на максимальний час, перекидання 100-кілограмового колеса (10 обертів, час 90 сек.), підйом 4-х балонів вагою 75 кг. на платформу, перетягування автомобіля сидячи (вага 3000 кг., відстань 15м, час 60сек.)
Категория: Ужгород20.05.2010| | Комментарии (0)

Школа Влади - УжгородВ Карпатському біосферному заповіднику (Рахівський район) відбулося виїзне засідання Закарпатської обласної експертної ради Уряду Змін за темою "Чисте довкілля”. Обговорити проблеми екології та проекти, розроблені учасниками крайової "Школи влади”, зібралися експерти, науковці, члени місцевого еко-загону, голови осередків, партійці обласної організації "Фронт змін”. Захід пройшов за участі експерта Уряду Змін за напрямком "Здоров’я нації та екологія”, радника лідера партії "Фронт змін" Арсенія Яценюка Олександра Мостіпана, експерта Львівського обласного Уряду Змін Миколи Кадикала, а також директора Карпатського біосферного заповідника, академіка Академії  Екології України, доктора біологічних наук, професора Федора Гамора
Категория: Закарпаття20.05.2010| | Комментарии (0)

В Париже неизвестные пять картин Пабло Пикассо, Анри Матисса и других известных художников на сумму 500 млн евро.Работы были похищены в ночь на четверг, 20 мая, из парижского Национального музея современного искусства, передает радиостанция France Info.Грабители взломали замок железной ограды и вырезали стекло в Национальном музее современного искусства. Администрация обнаружила пропажу около 07:00 (08:00 по киевскому времени).
Категория: різне20.05.2010| | Комментарии (0)

Служба безопасности Украины перешла к активным действиям в рамках расследования эффективности и законности расходования средств, направленных на рекапитализацию банков в прошлом году. Вчера стало известно о задержании СБУ бывшего администратора Родовид Банка Сергея Щербины, которого могут подозревать в пособничестве растрате 340 млн грн бюджетных средств. Юристы сомневаются в возможности вернуть деньги

Категория: Україна20.05.2010| | Комментарии (0)

Доступ пакистанских пользователей к сайтам Facebook и YouTube закрыт властями из соображений цензуры.Социальная сеть Facebook была закрыта в Пакистане еще вчера. Причиной стало появление в этой сети группы, в которой пользователи публиковали карикатуры на пророка Мухаммеда.Доступ к YouTube был ограничен сегодня из-за ранее размещенного на видеосервисе материала с "кощунственным" содержанием, сообщает агентство Reuters.
Категория: різне20.05.2010| | Комментарии (0)

Вчера на рассмотрение Верховной рады поступил проект постановления об увольнении министра здравоохранения Зиновия Мытника в связи с нарушениями при закупках лекарственных средств в 2008-2009 годах. Тендерные закупки, которые в то время контролировал господин Мытник, осуществлялись через посредников. Согласно результатам проверки, проведенной Главным контрольно-ревизионным управлением, это привело к неэффективному использованию более 51 млн грн бюджетных средств.
Категория: Україна20.05.2010| | Комментарии (0)

Депутаты от Партии регионов Сергей Кивалов и Вадим Колесниченко предложили разрешить использование русского языка в судопроизводстве, пишет издание Коммерсантъ-Украина.Как пишет газета, председатель комитета по вопросам правосудия Сергей Кивалов и глава подкомитета по вопросам увольнения судей и реагирования на нарушения законодательства в сфере правосудия Владимир Колесниченко зарегистрировали в Верховной Раде законопроект №1074 О внесении изменений в закон Украинской ССР О языках в Украинской ССР (относительно языка судопроизводства)".
Категория: Україна20.05.2010| | Комментарии (0)

Сегодня, 20 мая, Верховная Рада отказалась принять постановление №6337/П Об отмене решения Верховной Рады Украины о принятии за основу проекта закона Украины о внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины (относительно налогообложения).Как сообщается, за принятие проекта постановления, внесенного на рассмотрение парламента депутатом от Блока Юлии Тимошенко Наталией Королевской, проголосовали 144 депутата из 428 зарегистрированных в зале.
Категория: Україна20.05.2010| | Комментарии (0)

Молодого парня, истекающего кровью, привезли в больницу Коростеня (Житомирская обл.) вечером 15 мая уже без сознания. Через несколько минут он скончался на операционном столе: помочь несчастному медики не успели. Как выяснилось позже, роковой удар ножом  он получил прямо в сердце. Когда врачи позвонили в милицию и сообщили фамилию погибшего, те сначала не поверили - ведь убитым оказался их коллега, 26-летний перспективный участковый Сергей Березюк.
Категория: кримінал20.05.2010| | Комментарии (0)

Сегодня Митрополит Восточно-Американский и Нью-Йоркский, Первоиерарх Русской Православной Церкви зарубежом Иларион и викарий Штудгарский Агапит посетили Киевскую духовную академию и семинарию.
От лица Киевских духовных школ высоких гостей приветствовал ректор КДАиС архиепископ Бориспольский Антоний. В сопровождении владыки ректора, секретаря Ученого Совета прот. Владимира Коцабы, проректора по учебной работе КДАиС доц. архим. Климента и проректора по воспитательной работе КДАиС архидиак. Сергия Косовского гости ознакомились с экспозицией Церковно-археологического КДА, посетили Библиотеку и учебные корпуса.
Категория: Україна19.05.2010| | Комментарии (0)

  В понеділок 17 травня 2010 року о 17.00 з багословення Блаженнійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви відбулося відкритя ІІ Фестивалю (форумі) ЗМІ православних, який в цьому році проходить в Криму на запрошення Сімферопольської єпархії Української Православної Церкви.
Категория: Україна19.05.2010| | Комментарии (0)

18 травня 2010 року з благословення ректора Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина професора, архімандрита Віктора (Бедь) в Свято-Миколаївському актовому залі проректор Національного університету «Острозької академії», член Національної спілки письменників України, доктор філософських наук, професор Петро Михайлович Кралюк прочитав лекцію для студентів Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина, в якій зупинився на питаннях історії розвитку української релігійної думки та діяльності князя Василя-Костянтина Острозького.
Категория: Закарпаття19.05.2010| | Комментарии (0)

Вчора Середнянській дитячій школі мистецтв Ужгородського району відбувся дванадцятий обласний конкурс словацької народної пісні "Золотий соловей". Основними завданнями конкурсу традиційно є виявлення і підтримка юних талантів, сприяння розвитку дитячої вокальної творчості, збереження словацьких народних традицій, узагальнення і вивчення передового досвіду роботи із словацьким фольклором.
Категория: Закарпаття19.05.2010| | Комментарии (0)

Лідер політичної партії «Фронт Змін» Арсеній Яценюк переконаний, що новій владі не вдасться перетворити Україну на аморфну державу з контрольованими ЗМІ й опозицією. «Чого хоче сьогодні Партія регіонів і президент? Вони подивились на російську модель. Їм подобається те, що в Росії весь інформаційний потік контролюється, що опозиція є, але вона повністю контрольована, що такого соціального збудження немає. В Росії збудована певна форма такої соціальної держави з ознаками державного капіталізму. Але на чому вона тримається? На нафті й на газі. В  Україні цього немає», - підкреслив політик.
Категория: Україна19.05.2010| | Комментарии (0)

gold-priv233-phoneДрагоценные материалы для изготовления мобильного телефона - это еще не гарантия его эксклюзивности, а вот необычный дизайн способен значительно увеличить цену устройства. Британский ювелир Стюарт Хьюз (Stuart Hughes) для создания мобильника решил обратиться к прошлому.
Категория: різне19.05.2010| | Комментарии (0)

Арсений Яценюк – о том, почему не вошел в правительство Николая Азарова и не присоединился к Юлии Тимошенко, о готовности критиковать Виктора Януковича и о развитии своих лидерских качеств.
- За несколько дней до инаугурации Виктор Янукович по телевидению официально заявил, что у него есть три кандидатуры на должность премьер-министра: Вы, Сергей Тигипко и Николай Азаров. Наверняка он бы так не говорил, если бы не был уверен, что каждый готов занять эту должность. Когда Янукович сделал Вам официальное предложение возглавить правительство?
Категория: Україна19.05.2010| | Комментарии (0)

Лідер політичної партії «Фронт Змін», екс-міністр закордонних справ України Арсеній Яценюк виступає проти «нульового варіанту» розподілу власності колишнього Радянського Союзу між Україною та Росією. Таку позицію він висловив в ефірі «5 каналу» у вівторок, 18 травня.Арсеній Яценюк зазначив, що Україна є єдиною з колишніх радянських республік, котра не погодилася при розподілі зарубіжних активів СРСР на так званий «нульовий варіант».
Категория: Україна19.05.2010| | Комментарии (0)

В Донецкой области двое милиционеров, которые стали свидетелями ДТП, вывезли с места аварии пострадавшего 22-летнего мужчину, тело которого впоследствии выбросили на обочину дороги.Как сообщил начальник отдела по расследованию ДТП следственного управления ГУ МВД Украины в Донецкой области, подполковник милиции Валентин Фирс, авария произошла в ночь с 8 на 9 мая на  автодороге Знаменка - Луганск близ Донецка возле АЗС Гефест.
Категория: кримінал19.05.2010| | Комментарии (0)

Учасниця дуету "Пара нормальних" Аня Добриднєва частенько світиться на тусовках.Та, схоже, настав момент, коли дівчина вирішила просуватися далі й наважилася роздягнутися для чоловічого глянцю.
Категория: світське життя19.05.2010| | Комментарии (0)

Народний депутат Василь КИСЕЛЬОВ пропонує розширити перелік випадків здіснення огляду особистих речей і багажу народних депутатів України.Депутат вніс на розгляд парламенту проект Закону "Про внесення змін до статті 27 Закону України "Про статус народного депутата України”.

Категория: Україна18.05.2010| | Комментарии (0)

Камерунські пірати здійснили напад на судно «North Spirit» з російсько-українським екіпажем, двох росіян викрадено.
Категория: Україна17.05.2010| | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 60 61 »