Главная » 2010 » Май » 20 » В Ужгороді за підтримки “Фронту змін” відбувся щорічний Силовий турнір “JUNIOR STRONGMEN”
18:13
В Ужгороді за підтримки “Фронту змін” відбувся щорічний Силовий турнір “JUNIOR STRONGMEN”
Змагання пройшли цими вихідними на спортмайданчику ПТУ №6, що на Православній набережній в Ужгороді. Поспостерігати за силовим турніром зібралося багато вболівальників. За призові місця у турнірі боролися 10 учасників, на яких чекали непрості випробування: фермерська хода з балонами 2Х75 кг. (відстань 10 м. час 60 сек.), утримування на витягнутих руках ваги 12 кг. на максимальний час, перекидання 100-кілограмового колеса (10 обертів, час 90 сек.), підйом 4-х балонів вагою 75 кг. на платформу, перетягування автомобіля сидячи (вага 3000 кг., відстань 15м, час 60сек.)
Усі без винятку учасники продемонстрували неабияку міць і вправність, однак журі найкращими визнало хлопців, що здобули найвищі  результати: Сергій Коціпак (1-ше місце), Степан Криса (2-ге) та Роман Повідайчик( 3-тє).
Переможці турніру отримали винагороди та призи від "Фронту змін”. Крім того, володарі титулу "JUNIOR STRONGMEN” зможуть взяти участь у щорічному Міжнародному турнірі "Карпатський ведмідь".
Фронт Змін

Фронт Змін

Фронт Змін

Фронт Змін

Фронт Змін

Фронт Змін

Фронт Змін

Фронт Змін

Фронт Змін

Фронт Змін

Фронт Змін

Фронт Змін

Фронт Змін

Фронт Змін

Фронт Змін


Категория: Ужгород | Просмотров: 1062 | Добавил: foto-uzh | Теги: Роберт Бровді, Іван Григоровський, Карпатський ведмідь, “UNIOR STRONGMEN”, Фронт Змін, підтримка | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]