Главная » 2010 » Июль » 08

Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ заявляє, що його обурює безвідповідальність міністра оборони Михайла ЄЖЕЛЯ та інших військових керівників на тлі неспроможності військової авіації виконувати бойові завдання за призначенням.Як передає кореспондент УНІАН, про це В.ЯНУКОВИЧ заявив у своєму виступі на засіданні Ради національної безпеки і оборони України з питань ситуації в Збройних Силах.Президент підтвердив оприлюднену в ЗМІ інформацію про те, що він ухвалив рішення провести позачергове засідання РНБО, присвячене діяльності Міноборони та стану у ЗСУ, після відвідування 4 липня авіаційної військової частини у Бельбеку (Крим).

Категория: Україна08.07.2010| | Комментарии (1)

ВетвицькийНародний депутат України Дмитро ВЕТВИЦЬКИЙ (фракція БЮТ) звинувачує коаліцію в лобізмі через відмову підтримати законопроект про внесення змін до Закону України "Про телебачення і радіомовлення" (щодо регулювання трансляції програм і передач з платними інтерактивними конкурсами).

Таку думку Д.ВЕТВИЦЬКИЙ висловив у коментарі УНІАН.

"Викликає подив той факт, що по важливих для суспільства, соціально спрямованих законопроектах немає підтримки Верховної Ради України. Думаю, з такою роботою, з таким ставленням до важливих для людей, для України законами ми далеко не підемо", – сказав Д.ВЕТВИЦЬКИЙ.

Категория: Україна08.07.2010| | Комментарии (0)

Директор Агентства моделювання ситуацій (АМС) Віталій БАЛА вважає, що влада може піти на ухвалення рішення пом`якшити окремі позиції виборчого законодавства, аби ускладнити завдання проходження на місцях ключових опозиційних сил – БЮТ, «Нашої України» й «Фронту змін», а також залучити нові «молоді» партії.Про це йдеться в коментарі В.БАЛИ, переданому агентству УНІАН стосовно поправок до закону про місцеві вибори, внесені лідером фракції Партії регіонів Олександром ЄФРЕМОВИМ.

Категория: Україна08.07.2010| | Комментарии (0)

Президент футбольного клубу «Шахтар» (Донецьк) Рінат АХМЕТОВ не виключає, що підпише з головним тренером команди Мірчею ЛУЧЕСКУ новий контракт. Про це він сказав учора ввечері під час відкритого тренування «Шахтаря» на стадіоні «Донбас Арена».«У Містера (так в «Шахтарі» шанобливо називають М.ЛУЧЕСКУ - УНІАН) контракт закінчується не вперше. При цьому він сьомий рік працює в Донецьку. І я не виключаю, що будуть підписані нові контракти», - сказав Р.АХМЕТОВ.Він наголосив, що за шість років М.ЛУЧЕСКУ виграв з командою чотири чемпіонати України, завоював Кубок України і Кубок УЕФА, приніс клубу європейську славу. «Ми показуємо смачний, видовищний футбол європейського рівня», - відзначив президент «Шахтаря».

Категория: Україна08.07.2010| | Комментарии (0)

Лідер БЮТ Юлія ТИМОШЕНКО заявляє, що депутати опозиційних фракцій направлять до Конституційного Суду подання щодо неконституційності закону про судоустрій, ухваленого Верховною Радою 7 липня.Як передає кореспондент УНІАН, про це Ю.ТИМОШЕНКО заявила сьогодні на прес-конференції в Києві.«Ми звертаємося до Конституційного Суду, тому що норми закону про судоустрій і статус суддів прямо суперечать не лише Конституції, але й низці більш ранніх рішень власне самого Конституційного Суду», - сказала Ю.ТИМОШЕНКО.Крім того, за її словами, опозиція апелюватиме до Ради Європи й інших європейських інституцій, які, як розраховує опозиція, спонукатимуть Україну як члена цієї організації переглянути недопустимі норми цього закону.

Категория: Україна08.07.2010| | Комментарии (0)