Главная » 2009 » Август » 28 » Путін написав есе про Медведчука
17:03
Путін написав есе про Медведчука

Справжньою сенсацією номеру стало есе про Віктора Медведчука, написане особисто російським прем’єром Володимиром Путіном. За словами Путіна, Віктор Медведчук є людиною, серйозно вплинув на розвиток України в останні роки.

«Віктор Медведчук – чоловік компетентний, послідовний у своїх діях і, безумовно, надійний. Як справжній патріот, він відстоює, перш за все, інтереси своєї рідної України... До нього дуже серйозно прислухаються люди, від яких залежить прийняття рішень, причому, не тільки на Україні, але і в Росії», – написав Путін.

Назвавши Віктора Медведчука «одним з найталановитіших політичних експертів», російський прем’єр також відзначив, що Медведчук є одним з найбільш палких прихильників розвитку і зміцнення російсько-українських відносин. При цьому підкресливши, що «в тій політичній ситуації, яка склалася сьогодні в Україні, позиція щодо захисту інтересів Вітчизни, вимагає від Віктора Володимировича певної мужності».

Цікаво, що в колонці редактора, що передує ювілейний номер журналу, головний редактор «Главреда» Олена Гетьмачук помітила, що вони «переконалися, що для Володимира Путіна в Україні немає більш близького і надійного товариша, ніж Віктор Медведчук» і закликала не вірити тим, хто називає імена Юрія Бойка, Віктора Януковича чи Юлії Тимошенко.

Нагадаємо, що Віктор Медведчук останнім часом уникає публічності, однак в українських ЗМІ неодноразово йшлося про те, що він зберігає вплив на ситуацію в Україні. Про зростання цього впливу, наприклад, говорить і те, що журнал «Фокус» серед 200 найбільш впливових українських політиків 2008 відвів Віктору Медведчуку високу дванадцяту позицію. Також регулярно озвучується, що до допомоги Медведчука, як кваліфікованого юриста і досвідченого політичного експерта вдаються лідери провідних політичних сил.

Як неодноразово повідомляла преса, Віктор Медведчук є кумом і нинішнього російського президента Дмитра Медведєва.

ЗІК

Категория: персона | Просмотров: 668 | Добавил: onok | Теги: есе, Медведчук, Путін, сенсація | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]