Главная » 2009 » Август » 27 » Ющенко переконаний що на захист державності встануть мільйони
21:13
Ющенко переконаний що на захист державності встануть мільйони

Президент наголосив, що кожна суверенна країна має право на свою історію, мову та національні пріоритети, і це треба сприймати як даність.

Відповідаючи на запитання, Президент наголосив, що розробити сценарій втрати державності, наприклад, України, сьогодні неможливо. "Мільйони людей встануть, щоб цього не допустити. І це не забавка двох-трьох політиків. Це позиція десятків мільйонів людей. Це очевидний виклик - бути чи не бути Україні", - сказав Віктор Ющенко.

Він також виключив мілітарний розвиток подій. "Я б одразу виключив будь-які кроки, які можна назвати мілітарними. Це поверхнево. Сьогодні лякати зброєю чи агресією - це дуже примітивна поведінка", - також сказав у цьому контексті він.

В.Ющенко зазначив, що вважає неприпустимим те, що в українсько-російських відносинах сьогодні багато українських політиків "допускають політичну гру". Міждержавний діалог України з Росією має бути рівноправним, вкотре підкреслив Глава Української держави.

Президент України також нагадав, що зі свого боку ніколи не допускав некоректної тональності у бік російського народу чи російської влади.

Говорячи про те, що треба зробити Україні, щоб вона мала більше перемог, у тому числі й у міжнародній політиці, В.Ющенко наголосив: все починається з єдності держави. "На жаль, бракує єдності всередині країни", - констатував він, повідомляє Zaxid.net

PRESS-КАРПАТ

Категория: політика | Просмотров: 509 | Добавил: moderator | Теги: ющенко, народ, державність | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]