Главная » 2009 » Август » 24 » Ющенко проїхав Хрещатиком на бронетранспортері
14:40
Ющенко проїхав Хрещатиком на бронетранспортері

Як передає кореспондент УНІАН, більше 20 одиниць військової техніки Сухопутних військ та Повітряних сил виставлені на Хрещатику від Майдану Незалежності до Європейської площі у рамках статичної демонстративної частини проведення параду військ до Дня Незалежності.

Експозицію, серед якої вперше представлені новинки українського оборонно-промислового комплексу - основний бойовий танк “Оплот”, бронетранспортер БТР-4 “Ладья”, легкоброньований транспортний засіб “Дозор-Б”, бойова броньована машина спецназу БММ «Козак», оглянув глава держави В.ЮЩЕНКО.

Президент високо оцінив новинки українського оборонно-промислового комплексу та особисто проїхав Хрещатиком на бронетранспортері «Козак».

Також у центрі Києва можна ознайомитися із бронетранспортером БТР-80, військовим джипом «Хамер», бойовою машиною піхоти БМП-1 з модулем “Шквал” і БМП-2, модернізованим танком Т-64 БМ “Булат”, самохідними гаубицями, танковими гарматами, реактивними системами залпового вогню, ракетними і зенітно-ракетними комплексами.

Експозиція викликала значний інтерес у киян та гостей столиці, особливо в дітей, які вишиковуються у черги, щоб оглянути військову техніку, сфотографуватися біля неї та поспілкуватися з членами екіпажів.

Військова техніка залишатиметься у центрі столиці упродовж сьогоднішнього дня, а вночі буде переміщена у місця постійної дислокації.

УНІАН

Категория: Україна | Просмотров: 467 | Добавил: onok | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]