Главная » 2009 » Август » 21 » Вже в шосте закарпатські стронгмени будуть з’ясовувати хто сильніший
15:56
Вже в шосте закарпатські стронгмени будуть з’ясовувати хто сильніший

 Цьогорічні змагання «Карпатський Медвідь» вже стануть шостими за ліком, повідомив організатор турніру Іван Григоровський. І це є показником якості і стабільності турніру.

У неділю, 23 серпня, в Ужгороді атлети будуть змагатися у 7 вправах, що є певною новинкою змагань, оскільки раніше «Карпатський Медвідь» відбувалися з використанням лише 6 стронгменівських вправ. Зокрема, шанувальники сили тіла, духу і витривалості зможуть побачити дві естафети, біг з балонами, перекидання 300 кілограмового колеса, утримання 10 цеглин, станову тягу, «качичку» і фермерську ходу. Можливо для когось дані види змагань є не знайомі. Заповнити цю прогалину ви зможете прийшовши у неділю на Київську набережну, о 15:00.

Крім цього, в цьогорічних змаганнях в якості гостя  голови журі буде приймати участь найвідоміший богатир України Василь Вірастюк. За словами Івана Григоровського, уславлений стронгмен вже не один рік планував побувати на Закарпатті на турнірі, однак обставини не дозволяли цього робити.

Категория: спорт | Просмотров: 537 | Добавил: foto-uzh | Теги: Вірастюк, стронгмен, Григоровський, Ужгород, Карпатський ведмість | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]