Главная » 2009 » Август » 12 » За заявою Медведєва вже бачать попередження про війну
16:51
За заявою Медведєва вже бачать попередження про війну

Українська народна партія розцінює заяву президента Росії Дмитра Медведєва щодо України як попередження про оголошення їй війни.

Про це сказано в заяві партії, повідомляють "Українські новини".

"Заяву президента Російської Федерації Медведєва до президента України Ющенка від 11 серпня 2009 року УНП розцінює як попередження про проголошення війни суверенній Українській державі", - сказано в заяві.

Партія рекомендує керівництву України не звертати уваги на заяви російської влади, але закликає вжити адекватних заходів стосовно захисту національних інтересів.

А раніше депутат від блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Тарас Стецьків заявив, що вважає за доцільне зміцнення обороноздатності України й модернізацію Збройних сил у зв'язку зі зверненням Медведєва до Ющенка.

Як відомо, 11 серпня Медведєв у відкритому зверненні до Ющенка заявив про погіршення російсько-українських відносин під час перебування Ющенка на посту президента України і звинуватив його адміністрацію в "антиросійському курсі".


Медведєв також вирішив відкласти приїзд нового посла Росії в Україну.

Ющенко не відреагував на цю заяву, хоча Міністерство закордонних справ України спершу заявило, що він особисто відповість президенту РФ.

Категория: Україна | Просмотров: 444 | Добавил: moderator | Теги: заява, війна, медведев, Росія | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]