Главная » 2009 » Август » 12 » УНА-УНСО: національність "рабиновичі"
13:41
УНА-УНСО: національність "рабиновичі"

В Ужгороді відбулася прес-конференція заступника голови виконкому УНА-УНСО Едуарда Шуфрича про політичну ситуацію в Україні. Представник УНА-УНСО заявив, що в Україні відбувається підготовка до розвалу держави і завдання українських патріотів цьому протидіяти.


На запитання журналістів, щодо заяви Президента Всеукраинского еврейского конгрессу Вадима Рабиновича: "Ратушняк буде сидіти! Я сказав!.."  та істерії яка розгорнулася на телеканалах, щодо висловлювань мера Ужгорода Сергія Ратушняка в яких він назвав А.Яценюка "кримінальним єврейчиком", Едуард Шуфрич відповів: "За переконання судять тільки у фашистських державах і називати кого-небудь нацистом без доказів не припустимо". Справа не в Сергію Ратушняку, давайте приймемо закон про захист єврейського населення від українців і заборони вживати російське слово "єврей" чи українське "жид". Заява Президента Всеукраїнського єврейського конгресу України Вадима Рабиновича, який таким чином взяв на себе роль верновного судді в Україні  є провокативною за суттю і принижує всіх українців. Це демонстрація зневаги до Конституції та Законів України. Вона продемонструвала загалу, хто вважає себе господарем в Україні  і Вадим Рабинович за неї має відповісти.

Далі Едуард Шуфрич заявив, що він є представником титульної нації і українці не потерплять фашистського "безпредела" від представників будь-якої національності, в тому числі і рабиновичів.

Також Едуард Шуфрич нагадав вислів відомого режисера Льва Луцкера коли той виїздив з України в еміграцію, то в розмові з ним Луцкер заявив: " Я не хочу  постраждати від єврейських погромів за дії своїх одноплемінників – олігархів".

За матеріалами Закарпаття online

PRESS-КАРПАТ

Категория: Закарпаття | Просмотров: 596 | Добавил: moderator | Теги: Шуфрич, Ратушняк, УНА-УНСО | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]