Главная » 2009 » Август » 10 » "Жертви Ратушняка об’єднуйтесь" - Іван Берец
17:05
"Жертви Ратушняка об’єднуйтесь" - Іван Берец
Протягом трьох строків свого перебування на посаді міського голови Сергій Ратушняк відкрито демонстрував зневагу не лише до лідерів політичних сил, але й по відношенню до простих ужгородців. Про це свідчать чисельні публікації у ЗМІ та заяви в правоохоронних органах від потерпілих про "подвиги" ужгородського "хазяїна". Особливо "активізувався" Сергій Миколайович в останні кілька років. Схоже, що важка "шапка Мономаха" -- ужгородського міського голови – позначилася на морально-психологічному стані пана Ратушняка. Майже щомісяця Сергій Миколайович вчиняє бійки, після яких ужгородці змушені звертатись до медичних установ.

Прикро, але громадськість Ужгорода досі не почула позицію обласної влади щодо такої діяльності міського голови. Складається враження, що керівництву Закарпаття байдуже, що діється в обласному центрі, а тому нам, ужгородцям, годі сподіватися на підтримку та розуміння зі сторони обласної державної адміністрації. Не висловила своєї позиції і сесія обласної ради, яка відбулась цими днями.

У зв’язку з цим я, як голова Закарпатської обласної організації партії "Реформи і Порядок", звертаюсь до лідерів політичних партій краю з пропозицією об`єднатись і спільними зусиллями допомогти Сергію Миколайовичу позбутися важкої ноші – посади міського голови Ужгорода. Одночасно виношу пропозицію, щоб на наступних виборах міського голови демократичні партії області висунули єдиного узгодженого кандидата, який би був не лише професіоналом, але й відповідав би високим моральним якостям міського голови центральноєвропейського міста.

Іван Берец, голова Закарпатської обласної організації партії "Реформи і Порядок"

PRESS-КАРПАТ
Категория: Ужгород | Просмотров: 661 | Добавил: moderator | Теги: Ратушняк, Берец, свавілля | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]