Главная » 2009 » Август » 10 » Платіні забере Євро 2012 у України?
16:36
Платіні забере Євро 2012 у України?

Президент УЄФА Мішель Платіні вважає, що Україна створює організаторам Євро-2012 багато проблем, у той час, як Польща практично готова до проведення чемпіонату, передає ТСН.

Президент УЄФА підкреслив, що він має повноваження позбавити Україну права на проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Втім, таке вирішення проблеми Платіні вважає малоймовірним.

"Якщо б ми дуже захотіли обійтися без України, то змогли б це зробити. Однак, швидше за все, мова може піти про скорочення кількості українських міст, які зможуть проводити матчі Євро-2012", - пояснив керівник європейського футболу.

Нагадаємо, нещодавно керівник Місцевого організаційного комітету "Євро-2012 Україна" Маркіян Лубківський заявив, що ніхто не скасовував рішення про проведення матчів Євро-2012 у чотирьох українських містах. За словами чиновника, інформація про скорочення кількості таких міст є провокативною та неправдивою, адже остаточне рішення щодо кількості міст, які приймуть матчі Євро, буде ухвалене 10-11 грудня.

В той же час, у ЗМІ постійно з'являються повідомлення про скорочення кількості міст України, що приймуть матчі єврочемпіонату. Зокрема, рішення УЄФА розмістити у Варшаві Міжнародний передавальний центр (International Broadcasting Center, IBC) на час проведення Євро-2012, стало приводом для виникнення думки, що Київ позбавлять права на проведення фінального матчу чемпіонату.

Згідно рішенню УЄФА, серед українських міст матчі Євро-2012 точно прийме Київ. На це право зараз також претендують Донецьк, Львів і Харків.

PRESS-КАРПАТ

Категория: спорт | Просмотров: 472 | Добавил: moderator | Теги: проблеми | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]