Главная » 2009 » Август » 8 » Євреї вимагають покарання для Ратушняка. Але не всі
15:52
Євреї вимагають покарання для Ратушняка. Але не всі

"Всі українські євреї ображені антисемітизмом С.Ратушняка, і не розумію, чому мовчать генпрокурор і міністр внутрішніх справ із цього приводу", - зазначається в заяві.

За словами Є.Червоненка, це не просто "розпалювання міжнаціональної ворожнечі, це справжній нацизм".

Є.Червоненко також відзначив, що до цих пір був упевнений, що Президентом України може стати громадянин, незалежно від своєї національності. "Але після заяви С.Ратушняка я зрозумів, чому серед основних претендентів у Президенти України немає євреїв. Важко уявити, до яких агресивних і неадекватних дій взялися б такі нацики-ратушняки, якби в Україні вибрали єврея Президентом, наприклад, як у Франції - Ніколя Саркозі", - вважає віце-президент Всеукраїнського єврейського конгресу.

Він нагадав, що під гаслами знищення євреїв, які нібито заважають жити іншим, йшли до влади нацисти на початку 30-х років минулого століття, а згодом остаточне "розв'язання  єврейського питання" вони здійснювали на окупованих територіях.

Нагадаємо, С.Ратушняк після звинувачення у побитті ним активістки "Фронту змін" різко висловився, зокрема, на адресу лідера організації, народного депутата Арсенія Яценюка. "Знахабнілий єврейчик А.Яценюк, який успішно для себе прислужувався злодюжкам в українській владі, на кримінальні гроші преться у Президенти України", - ідеться в коментарі, поширеному прес-службою міського голови Ужгорода, передає Закарпаття online.

Варто відзначити, що допоки немає жодної реакції від лідера Об’єднанної еврейської общини України Ігора Коломойського, найбільщої і найвпливовішої організації в країні. Як відомо, пана Коломойського багато хто називає головним спонсором БЮТ, до якого Сергій Ратушняк має чималі симпатії. Взяти лише до прикладу Ужгородську міськраду, де фракція БЮТ майже з самого початку роботи теперішньої каденції ради почала голосувати за усі ініціативи мера.

В будь якому випадку, було б цікаво побачити реакцію одного з найбагатних українських бізнесменів (чи то ізраільських, бо подейкують що у Коломойського саме Ізраільське громадянство), щодо відвертого антисимітизму з боку мера м. Ужгород.

PRESS-КАРПАТ

Категория: скандал | Просмотров: 544 | Добавил: moderator | Теги: Коломойский, Червоненко, Ратушняк, евреи, бют | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]