Главная » 2009 » Август » 7 » Яценюк хоче відставки Ратушняка
15:47
Яценюк хоче відставки Ратушняка

На прес-конференції журналістам продемонстрували відео, на якому Сергій Ратушняк, коментуючи свої дії, називає лідера «Фронту змін» Арсенія Яценюка «жидом», а журналіста нецензурно ображає.

«Ми стали свідками безпрецедентної події. Тільки що ми побачили закарпатського Лозинського. Це – не людина. Це – нацист. Він у своєму світогляді правий: дати ляпас дівчині, душити – для нього це не злочин. Він же її не вбив, вона залишилась жива. За його світоглядом, незгодних з ним треба спалювати у печах. І такі люди керують обласним центром!» – сказав Андрій Іванчук.

Він підкреслив, що Ратушняк постійно нападає на людей і про це в Закарпатті знають усі. Тривалий час все сходило з рук, але «Фронт змін» зробить усе, щоб звільнити жителів Ужгорода від такого міського голови. «Керувати громадою повинна адекватна, здорова людина. Нацисти не повинні знаходитись ні на якому рівні державної влади. Вони не мають права представляти Україну ніде, ніколи!» – підкреслив голова виконавчого комітету.

«Арсеній Яценюк, який є українцем, батьки якого українці, батьки його батьків є теж українцями, не допустить, щоби в Україні права людини будь-якої національності переслідувалися, щоб вони якось утискались», – заявив Андрій Іванчук.

Він повідомив, що лідер «Фронту змін» Яценюк телефоном постійно спілкується з потерпілою волонтеркою – Наталею Бутримко. Вона повідомила, що почувається гірше. Він додав, що Громадська Ініціатива опікується Наталею і забезпечить їй необхідну медичну допомогу та реабілітацію.

Довідка ЗІКу.

Ужгородський мер Сергій Ратушняк вчора, 6 серпня, побив дівчину-агітатора «Фронту змiн»

«Ми з колегою Наталією з ранку розмістилися тут з наметом, щоб агітувати за кандидата у президенти Арсенія Яценюка, – розповідає Вікторія. – Близько 11.00 я відлучилася, щоб зайти в приміщення факультету університету, а коли повернулася, то побачила страшну картину: намет був перевернутий, а моя напарниця плакала і сварилася з чоловіком. Той кричав, що будував цей сквер для людей, а не для того, щоб ми тут агітували. Кричав, щоб ми забиралися звідси геть. Ми ж пояснили йому, що маємо необхідні папери, що дозволяють проводити агітацію у наметі».

За словами побитої, до неї підійшов мер Ужгорода і почав кричати, розкидати речі, що знаходилися у наметі.

«Потім він почав перевертати стіл, трясти наметом, – говорить потерпіла Вікторія. – Він кричав на мене «шмаркачка» і «сволота».

Сам Ратушняк сьогодні заперечив факт побиття дівчини. Він заявив: «Прикро за державу. Вони грабують, а потім за 50-100 грн найняті дівчатка і хлопчики вчеплюються вам нігтями в горло і рвуть сорочку. Тільки за те, що ви робите їм зауваження, що не можна розміщувати намети без дозволу і засмічувати місце».

Мер міста також емоційно прокоментував діяльність «Фронту змін»: «Знахабнілий єврейчик Яценюк, що успішно для себе прислуговував злодюжкам при українській владі, на кримінальні кошти преться у президенти України. Цинічно ображає нинішній стан в Україні, до якого сам же причетний. У регіонах (наприклад, у Закарпатті) зібрав наркодилерів і контрабандистів, які, ігноруючи всіма нормами і правилами, засмічують місто, заважають спокійному життю громадян і задурюють населення до такого ступеня, що невдовзі потік річок у звичному напрямку стане заслугою масонського «Фронту змін». Так, наприклад, порятунок дитячої залізниці у місті, що прийнята на баланс міської ради, на утримання якої у бюджет на 2010 рік закладено 600 000 грн, виявилась заслугою Арсешки».


Категория: Україна | Просмотров: 416 | Добавил: foto-uzh | Теги: Ратушняк, яценюк, Фронт Змін | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]