Главная » 2009 » Август » 7 » Голова Закарпатської ОДА провів нараду з керівниками районів
20:14
Голова Закарпатської ОДА провів нараду з керівниками районів

Як повідомили "Закарпаття online" в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської ОДА, зараз по всій країні відбувається активна робота по уточненню списків і внесенню змін до Державного реєстру виборців. Проводиться ця робота і в нашій області. Питанням № 1 в роботі керівників міст і районів назвав Олег Гаваші процес підготовки до проведення виборів. Як наголосив у свою чергу Юрій Донченко, найбільш проблемним у Закарпатті є кадрове питання – в деяких районах не повністю укомплектовані посади спеціалістів відділу ведення Реєстру, не всюди призначено фахівців. Це позначається на результатах роботи. Якщо переважна більшість районів повністю або на 95-98 відсотків завершила цю роботу, то кілька районів і міст обласного значення ще й наполовину не завершили роботу по уточненню бази даних Реєстру. Найгірша ситуація в Хусті і Чопі. Тому голова облдержадміністрації поставив перед керівниками районів і міст жорсткі строки – протягом найближчого часу робота по уточненню списків має бути завершена. Відділи ведення Реєстру повинні бути повністю укомплектовані спеціалістами, приміщення мають відповідати всім вимогам, передбачених законом.

Юрій Донченко роз’яснив найважливіші питання, що стосуються підготовки до виборів, наголосивши, що вся робота відділів Реєстру повинна здійснюватись із суворим дотриманням законодавства.

Того ж дня Юрій Донченко провів нараду і з керівниками районних і міських відділів Реєстру, надавши їм детальну інформацію та роз’яснення.

PRESS-КАРПАТ

Категория: Закарпаття | Просмотров: 529 | Добавил: moderator | Теги: Гаваші, Нарада, Ода | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]