Главная » 2009 » Август » 7 » Ющенко пообіцяв зупинити приватизацію ОПЗ
09:52
Ющенко пообіцяв зупинити приватизацію ОПЗ

Так, за словами депутата Одеської міськради від ПР, лідер громадської організації Якість життя Олексій Гончаренко, екологічний аудит є основною вимогою учасників пікету, які сьогодні зустрічали главу держави в одеському аеропорту.

"Ми передали Вікторові Ющенку звернення городян за підписом майже 5 тисяч людей, у якому вимагаємо виконання Закону про екологічний аудит відносно ОПЗ. Ця процедура повинна дати відповідь, чи можна приватизувати підприємства, і якщо так, то на яких умовах", - повідомив Гончаренко.

Разом з тим, він відзначив, що глава держави пообіцяв передати вимоги одеситів Кабміну і проконтролювати процедуру проведення аудита.

"У випадку, якщо аудита не буде, Віктор Ющенко готовий накласти вето на рішення про продаж ОПЗ", - повідомив Гончаренко.

Нагадаємо, у Фонді держмайна України заявили, що на Одеський припортовий завод претендують уже 10 компаній, що дозволить збільшити вартість активу до $900 млн, передає Корреспондент.


PRESS-КАРПАТ

Категория: економіка | Просмотров: 510 | Добавил: moderator | Теги: Одеський припортовий, приватизація, президент | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]