Главная » 2009 » Август » 5 » ЗМІ: Правоохоронці назвали не те місце, де було знайдено череп у справі Ґонґадзе
15:49
ЗМІ: Правоохоронці назвали не те місце, де було знайдено череп у справі Ґонґадзе

Череп було знайдено у селі Довгалевське Рокитнянського району Київської області, а не в селі Сухолісся.

Правоохоронці знайшли цілий череп Георгія Ґонґадзе, а не його фрагменти. Крім того, череп було знайдено у селі Довгалевське Рокитнянського району Київської області, а не в селі Сухолісся, як повідомлялося раніше, пише газета Новая з посиланням на достовірне джерело в правоохоронних органах.

Розкопки проводились вночі, щоб уникнути зайвої уваги або випадкових свідків. На місці працював лише вузький склад слідчої групи Генпрокуратури. Череп належить саме Георгію Ґонґадзе.

Як зазначає видання, земля, в якій знайшли череп, належить ТОВ Агроінвестпродукт.

За інформацією Новой, правоохоронці виявили не фрагменти, як повідомлялося раніше, а суцільний череп.

"Череп належить саме Георгію Ґонґадзе. Це видно по низці ознак навіть без експертизи - за будовою черепа і зубами, що залишилися. Виявлені речі і сам череп передали на експертизу. Її результати будуть дуже достовірними, оскільки за зубами можна зі стовідсотковою точністю назвати ім'я загиблого", - Новой повідомило джерело в правоохоронних органах.

"Злочинці (Пукач і троє вже засуджених міліціонерів) діяли наступним чином: журналіста вбили і закопали біля с. Сухоллісся Київської області.

Через кілька днів його тіло відрив уже один зловмисник (Пукач) і перевіз у Таращанський ліс. По дорозі, на 136-му км. траси на Тараща, біля с. Довгалевське, в лісосмузі він закопав окремо череп ", - зазначив прес-секретар Генпрокуратури Юрій Бойченко.

У свою чергу ще один фігурант справи - Микола Мельниченко - зазначив, що розслідування підійшло занадто близько до розкриття злочину. "" Більше того, я сподіваюся, що дуже скоро розпочнуться слідчі дії з моєю участю і деякими високопосадовими особами, в тому числі й Кучми ", - повідомив Мельниченко.

Категория: кримінал | Просмотров: 578 | Добавил: moderator | Теги: Мельниченко, Гонгадзе, череп | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]