Главная » 2010 » Апрель » 30 » Кабмін ще раз "прошерстить" чиновників Черновецького
10:58
Кабмін ще раз "прошерстить" чиновників Черновецького
До 1 червня штатний розпис Київської адміністрації буде приведено у відповідність до рекомендацій уряду.

Про це у четвер заявив віце-прем'єр Віктор Тихонов, повідомляє прес-служба уряду .

За його словами, Головне управління державної служби проаналізувало низку порушень при призначенні посадових осіб Київської адміністрації. Мова, зокрема, йде про призначення на посади осіб, які не мають відповідної освіти та досвіду роботи.

Такі кадрові порушення, додав Тихонов, розглядатиме спеціальна комісія.

"Керівництво Києва створило комісію, яка розгляне всі ці порушення. Комісія розгляне штатний розпис і приведе його у відповідність до рекомендацій Кабінету міністрі. Їм відведено один місяць - до 1 червня поточного року", - сказав він.

За словами Тихонова, зараз зафіксовані порушення при призначенні на посади декількох десятків осіб.

"Комісія вивчить кожен випадок окремо. Тільки на підставі рішення цієї комісії людина може бути звільнена", - сказав віце-прем'єр.

Як відомо, раніше міський голова Леонід Черновецький на виконання доручення уряду скоротив чисельність своїх перших заступників з чотирьох до одного, а кількість заступників -  з 14 до 7.

Таким чином, першим заступником залишився Анатолій Голубченко, а заступниками - Денис Басс, Віктор Сівець, Валерій Миронов, Віталій Журавський, Броніслав Стичинський, Ігор Добруцький та Алла Шлапак.

Категория: Україна | Просмотров: 511 | Добавил: foto-uzh | Теги: Да, Украина, так, Кто, наче, обшук, Кабмин, Черновецкий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]