Главная » 2010 » Апрель » 26

МитингУ понеділок, 26 квітня, кілька сотень активістів «Фронту Змін» взяли участь в акції «Ні – торгівлі Україною!» Вони принесли президенту близько 80 000 підписів громадян проти дій глави держави, «який торгує територією і незалежністю України». Проте до Адміністрації президента представників «Фронту Змін» не пустили, Віктор Янукович до них не вийшов, а представник Адміністрації глави держави взяти підписи відмовився.

Категория: Україна26.04.2010| | Комментарии (0)

Фронт ЗмінДнями в Ужгороді в обласному офісі Закарпатської організації Політичної Партії «Фронт Змін» відбулася зустріч активістів партійного осередку, громадської організації та обласних експертів  за різними напрямками діяльності Уряду – 2012 з делегацією партійної організації Християнсько – Демократичного Союзу Словаччини в Кошицькому краї. Голова Ужгородської міської партійної організації «Фронт Змін» Андрій Баганич представив секретаря цієї організації Юліуса Станко та координатора ХДС Словаччини Вацлава Мігалі. Закордонні гості прибули до Ужгорода з робочим візитом з метою підготовки зустрічі на рівні лідерів ХДС Словаччини та Політичної Партії «Фронт Змін», що запланована на червень 2010 року.
Категория: Закарпаття26.04.2010| | Комментарии (0)

Цими вихідними у столичному Палаці Спорту пройшов вечір боксу, організований Віталієм Кличком.Подивитися на дужих і спітнілих чоловіків прийшла здебільшого чоловіча частина бомонду - депутати Нестор Шуфрич, Кирило Куликов, бізнесмени Лев Парцхаладзе та Олександр Онищенко.

Категория: Україна26.04.2010| | Комментарии (0)