Главная » політика

Голосування за зміни до Регламенту Верховної Ради стало тестом на готовність депутатів увійти в нову більшість.Про це в інтерв’ю газеті «Дело» заявив лідер партії "Єдиний Центр” Віктор БАЛОГА.За його словами, ця ініціатива виходила від Партії регіонів та була частиною їхнього політичного проекту – створення нової парламентської більшості, а не коаліції, яка за Конституцією формується депутатськими фракціями. «По суті, «регіонали» вирішили провести конституційний експеримент. Для чистоти цього досліду ми вважали потрібним дати можливість Партії регіонів самостійно спродюсувати необхідну підтримку серед депутатського корпусу. До того ж, закон не є кришталево чистим», – сказав лідер «Єдиного Центру».

Категория: політика11.03.2010| | Комментарии (0)

Лідер БЮТ, екс-прем’єр-міністр України Юлія ТИМОШЕНКО обіцяє жорсткий спротив у разі відновлення тіньової приватизації стратегічних енергетичних об’єктів України.Як передає кореспондент УНІАН, про це Ю.ТИМОШЕНКО заявила сьогодні на прес-конференції в Києві.«Я хочу попередити Віктора ЯНУКОВИЧА про три важливі речі. Я не дозволю йому створити газотранспортний консорціум. Газотранспортна система залишатиметься у державній власності і буде робити сильною Україну на світовій арені», - сказала Ю.ТИМОШЕНКО.
Категория: політика11.03.2010| | Комментарии (0)

Кабінет міністрів на чолі з Миколою АЗАРОВИМ провів своє перше засідання, що носило дорадчий характер

Як передає кореспондент УНІАН, про це журналістам повідомив віце-прем`єр-міністр з гуманітарних питань Віталій СЕМИНОЖЕНКО.Він зазначив, що на нараді обговорювалося питання про початок роботи нового уряду.

«Насамперед необхідно в кожному міністерстві провести зустрічі – треба в деталях розібратися в ситуації, яка на сьогодні існує, і визначити, які необхідно прийняти першочергові рішення», - сказав В.СЕМИНОЖЕНКО.Він назвав позитивом те, що склад нового уряду - це «загальнонаціональна команда». «Це вже той перший плюс і перший крок при формуванні нового уряду», - сказав В.СЕМИНОЖЕНКО, підкресливши, що це буде «команда консолідації».

Категория: політика11.03.2010| | Комментарии (0)

Виктор Ющенко выбрал достойный повод для появления на людях из своей «отключки» – празднование 196-летия Тараса Шевченко. В то время как новый Президент выбрал для воздания почестей великому поэту и художнику Канев и даже ничего не перепутал, Юлия Тимошенко возлагала цветы к памятнику Кобзарю в Киеве и снова призывала национал-демократов объединиться вокруг нее, Виктор Андреевич в сопровождении своей свиты поехал на малую родину Шевченко – село Моринцы.
Категория: політика11.03.2010| | Комментарии (0)

Андрій ІванчукГолова політичної партії «Фронт змін» Андрій Іванчук заявляє, що лідером парламентської опозиції може бути тільки народний депутат.
«Я абсолютно згоден із заступником Голови Верховної Ради Миколою Томенком в тому, що за законом в парламенті має бути одна опозиція. Але водночас нагадую, що її лідером може бути тільки член парламенту. Юлія Тимошенко на сьогодні не є народним депутатом, отже, вона не може бути лідером парламентської опозиції», - зазначив Андрій Іванчук.
Категория: політика11.03.2010| | Комментарии (0)

Члены уходящего Кабмина оставят игрушки и карту Украины, а портреты Юли и Ющенко заберут
В ближайшие несколько дней министрам Юлии Тимошенко придется освободить кабинеты для нового правительства. Однако вещи они еще не собирают и продолжают ходить на работу.
Категория: політика11.03.2010| | Комментарии (0)

В Партии регионов планируют объявить о создании коалиции и поставить на голосование вопрос об избрании Азарова премьер-министром.
Процесс объединения депутатских фракций (и отдельных депутатов, что стало возможно благодаря недавним изменениям законодательства) в Партии регионов решили завершить в течение недели. Несмотря даже на сомнения относительно легитимности, то есть законности будущей коалиции и, соответственно, правительства. Ведь Конституция по-прежнему трактует понятие «коалиция» как общность депутатских фракций.
Категория: політика11.03.2010| | Комментарии (0)

Якщо лідери «третіх сил» Арсеній ЯЦЕНЮК і Сергій ТІГІПКО почнуть співпрацювати з коаліцією й адміністрацією Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА, це може істотним чином переформатувати суспільний запит на нові обличчя в політиці.З одного боку, суспільну й навіть електоральну підтримку одержать нові проекти, а з іншого – посилиться загальна політична апатія, вважає директор Центру досліджень проблем громадянського суспільства Віталій КУЛИК, коментуючи можливість співпраці з новою владою А.ЯЦЕНЮКА або С.ТІГІПКА.
Категория: політика09.03.2010| | Комментарии (0)

Нардеп назвав склад парламентської більшості.Сьогодні у Верховній Раді не буде створена нова коаліція.

Про це кореспонденту Gazeta.ua заявив один з лідерів Партії регіонів Анатолій Толстоухов."Швидше за все, вона буде завтра, максимум післязавтра. Сьогодні може бути хіба що проголосований закон про внесення змін до регламенту”, - зазначив він.Нардеп повідомив, що у нову коаліцію увійдуть "регіонали”, "литвинівці”, комуністи та частина від НУ-НС.

Категория: політика09.03.2010| | Комментарии (0)

Глава государства планирует исправить недостатки в законодательстве.
Президент Виктор Янукович считает, что действующая Конституция Украины должна быть изменена с целью усовершенствования системы функционирования власти, пишет liga.net  ."Мы все видели последние пять лет, как страна вся ходит вокруг той Конституции, которая была принята в конце 2004 года в спешке", - отметил Янукович."Я считаю, что будущее наше зависит от того, как мы найдем возможность, опять таки, политическую волю, изменить эту Конституцию, которая привела страну к тому, что мы получили столько негатива", - подчеркнул он.
Категория: політика09.03.2010| | Комментарии (0)

Лідер фракції Комуністичної партії України Петро СИМОНЕНКО пропонує народним депутатам обговорити питання вступу України до Митного союзу Росії, Білорусі та Казахстану та Єдиного економічного простору.Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні під час Погоджувальної ради.П.СИМОНЕНКО вважає за необхідне провести у ВР парламентські слухання щодо входження України до Митного союзу.На його думку, «у Європу нас не впускають і не пустять найближчим часом», а цей напрямок економічної співпраці може бути втрачений.Крім того, наголосив П.СИМОНЕНКО, необхідно розглянути питання щодо можливості початку переговорного процесу про входження України до Єдиного економічного простору.
Категория: політика09.03.2010| | Комментарии (0)

Більша частина фракції "Наша Україна – Народна самооборона” готова вести переговори про створення коаліції.Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив на засіданні Погоджувальної ради лідерів фракцій і голів комітетів парламенту лідер фракції НУ-НС Микола МАРТИНЕНКО.Він зазначив, що сьогодні в парламенті немає більшості.За словами М.МАРТИНЕНКА, «доречно буде сказати, що більшості не було і в попередні роки, це був факт, і це було так».Він зазначив, що фракція НУ-НС розуміє «мотивацію дій як найбільшої фракції в парламенті, так і Президента України, щоб якнайскоріше відновити дієздатну роботу трикутника влади: Президент – парламент – уряд». «Абсолютно зрозумілі кроки», - наголосив М.МАРТИНЕНКО.
Категория: політика09.03.2010| | Комментарии (0)

Шановний пане Президенте!
Незважаючи на те, що ми були політичними опонентами під час передвиборчої кампанії, хотів би Вас привітати. Привітати не тільки з обранням Президентом України, але й з тим, що Ви отримали шанс зробити Україну іншою. Ми стоїмо перед головним викликом – за будь-яку ціну об’єднати країну. В новітній українській історії не було жодної публічної спроби це зробити. Але саме це завдання має стати головним для Президента України. Тому звертаюся до Вас публічно від імені своїх виборців.
Категория: політика08.03.2010| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкДепутат від НУ-НС Арсеній Яценюк пропонує оголосити трирічний мораторій на "загострення питань, що провокують політичне протистояння".Про це йдеться у його відкритому листі президенту Віктору Януковичу, в якому він виклав своє бачення майбутньої політики України, повідомляє прес-служба Фронту змін."Питання української мови, як єдиної державної, повинно залишатися поза політичною дискусією...Поряд з цим наші діти повинні вільно розмовляти іноземними мовами, а російська – знаходитися під захистом держави", - вважає депутат.
Категория: політика08.03.2010| | Комментарии (0)

Російська влада чекають, що в українському парламенті з`явиться коаліція, і бажають швидкого настання стабільності в "республіці", заявив прем`єр-міністр РФ Володимир Путін."Ми чекаємо створення коаліції в українському парламенті і, як наслідок, уряду України, як нашого основного партнера, з яким ми сподіваємося побудувати нормальні, конструктивні відносини", - сказав Путін на зустрічі з Віктором Януковичем у п`ятницю.
Категория: політика05.03.2010| | Комментарии (0)

Лідер політичної партії «Фронт змін» Арсеній ЯЦЕНЮК засуджує спробу фракцій Партії регіонів, Комуністичної партії та Блоку Литвина прийняти неконституційні зміни до Регламенту Верховної Ради, аби в неконституційний спосіб створити коаліцію і уряд.

Про це йдеться в коментарі УНІАН, переданому УНІАН прес-службою партії "Фронт змін".За словами А.ЯЦЕНЮКА, «цим самим вони по суті штовхають нового Президента почати свою каденцію з неконституційних кроків, що підірве легітимність української влади як всередині країни, так і на міжнародній арені».

Категория: політика04.03.2010| | Комментарии (0)

Увольнение Юлии Тимошенко с поста премьер-министра стало своеобразным водоразделом.

Юлия Владимировна возвращается в оппозиционную нишу, где традиционно действует эффективно, чтобы обрести новые качества, а Виктор Янукович попытается заполучить максимальную полноту власти, проведя лояльного себе премьер-министра.

Категория: політика04.03.2010| | Комментарии (0)

Голова Верховної ради Володимир Литвин вважає найбільш реальною більшість у складі фракцій Партії регіонів (ПР), Компартії, Блоку Литвина і позафракційних депутатів і готовий оголосити про створення будь-якої коаліції, незважаючи на можливі юридичні проблеми. Про мотиви своїх дій і намірів спікер розповів в інтерв`ю спеціальному кореспондентові "Коммерсантъ-Україна".

Категория: політика04.03.2010| | Комментарии (0)

Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ закликав лідерів фракцій не зволікати і вже сьогодні розпочати переговори про створення нової коаліції, інакше можливий варіант дострокових парламентських виборів.

Як повідомляє прес-служба глави держави, про це йшлося під час зустрічі з представниками усіх парламентських фракцій та головою Верховної Ради України Володимиром ЛИТВИНИМ.

«Крок, який сьогодні зробив парламент, відкриває шлях до формування нової коаліції. Я вас запрошую до співпраці і готовий бути вашим партнером. Я буду діяти виключно в інтересах держави, суспільства та в рамках діючого законодавства», - наголосив В.ЯНУКОВИЧ.

Категория: політика03.03.2010| | Комментарии (0)

…что в ней хорошего, а что плохого

243 народных депутата поддержали резолюцию недоверия правительству. Премьер-министр Юлия Тимошенко была отправлена в отставку голосами 172 депутатов фракции Партии регионов, 27 коммунистов, 19 представителей фракции Блока Литвина, 15 – НУНС и 7 бютовцами. На заседании фракции БЮТ, состоявшемся сразу же после голосования, Юлия Тимошенко объявила о переходе в оппозицию.

Категория: політика03.03.2010| | Комментарии (0)

Народний депутат Микола АЗАРОВ (фракція Партії регіонів) звинувачує уряд Юлії ТИМОШЕНКО в нераціональному використанні золотовалютних резервів країни.Як передає кореспондент УНІАН, про це М.АЗАРОВ заявив сьогодні на засіданні Верховної Ради, мотивуючи необхідність висловлення недовіри діючому складу Кабінету міністрів.«За цей проміжок часу валютні резерви країни, є такий термін «чисті валютні резерви», тобто такі, що належать самій державі, зменшилися втричі. Ще раз підкреслюю – цей уряд не розмінюється на дріб’язок, це скорочення не на 2%, не на 3% і не на 5%, а в рази», - сказав М.АЗАРОВ.
Категория: політика03.03.2010| | Комментарии (0)

2 березня депутати опозиційного Блоку Кличка намагалися провести до зали представників профспілкових організацій Володимирського та Житнього ринків та помічників депутатів Київради, що й спровокувало агресивну реакцію в охоронців. Останні розпочали штовханину перед входом до кулуарів залу засідань та застосували фізичну силу до депутатів та представників ринків.
Категория: політика03.03.2010| | Комментарии (0)

Особливо цікаво лінія поділу України на території, що належали Росії і Речі Посполитій, проявляється на Миколаївщині. Справа в тому, що в склад Речі Посполитої, а пізніше до козацької держави, входив практично повністю лише один район цієї області – Кривоозерський. І саме цей район своїми політичним вибором підтверджує наявність невидимої політико-культурної лінії.

Отже, жителі Миколаївської області тривалий час голосували виключно за проросійські сили. У 1991 році – виступили за Україну в складі СРСР та обрали Кравчука. 1994 року проголосували за Кучму, а 1999 року, коли виявилось, що Кучма "бандеріво-петлюріво-мазепинець", область віддала голоси лідеру КПУ Симоненку.

Категория: політика03.03.2010| | Комментарии (0)

"Рішення уряду, яке дозволяє енергетикам купувати вугілля, де їм хочеться, емоційне і непродумане. Скоро ми знову опинимося перед проблемою: куди дівати українське вугілля. Якщо ми відкриємо цю шпарину, то потім її не закриєш", - каже соратниця Юлії Тимошенко.
Категория: політика03.03.2010| | Комментарии (0)

Депутаты поставили решающий для Леди Ю. вопрос
«Уважаемые депутаты! Мы начинаем рассматривать вопрос об ответственности правительства. В результате мы должны принять какое-то решение: либо отправить Кабмин в отставку, либо проголосовать против. Рассмотрение будет длиться до тех пор, пока мы не примем решение», - заявил спикер Владимир Литвин на заседании Верховной Рады.После этого на трибуну вышел депутат от Партии регионов Николай Азаров, который представил аргументы инициаторов увольнения правительства.
Категория: політика03.03.2010| | Комментарии (0)

Верховна Рада України розпочала розгляд питання про відповідальність Кабінету міністрів України.Як передає кореспондент УНІАН, про це оголосив голова парламенту Володимир ЛИТВИН.

«Відповідно до статті 87 Конституції України, статті 231 закону про регламент Верховної Ради, ст. 14 закону про Кабінет міністрів, до Верховної Ради була внесена пропозиція 158 депутатів про розгляд питання про відповідальність Кабінету міністрів України. Як ви знаєте, це питання включається до порядку денного сесії Верховної Ради без голосування», - сказав В.ЛИТВИН.

Категория: політика03.03.2010| | Комментарии (0)

Прем'єр Юлія Тимошенко і віце-прем'єр Олександр Турчинов не виконуватимуть свої обов'язки після відставки і до призначення нового уряду.Про це заявив лідер фракції БЮТ Іван Кириленко після погоджувальної ради в понеділок.За його словами, одразу після позитивного голосування щодо відставки діючого уряду, "керівництво уряду, а саме Юлія Тимошенко і Олександр Турчинов у ту ж хвилину залишать свої кабінети"."Виконання обов'язків буде покладено на одного з віце-прем'єрів, щоб ні в кого не виникало сумнівів, чи тримається Тимошенко за крісло, чи не тримається", - додав він.
Категория: політика01.03.2010| | Комментарии (0)

Іван КИРИЛЕНКО
Лідер фракції БЮТ Іван КИРИЛЕНКО заявляє, що в разі відставки уряду виконання обов’язків прем’єра буде покладене на одного з віце-прем’єрів, а прем’єр-міністр Юлія ТИМОШЕНКО та перший віце-прем’єр-міністр Олександр ТУРЧИНОВ одразу ж покинуть свої робочі кабінети.Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні на брифінгу.«У мене було спілкування з Юлією Володимирівною, і уряд готовий одразу, як тільки відбудеться позитивне голосування по відставці, звільнити свої кабінети, я маю на увазі керівництво – ТИМОШЕНКО Юлію Володимирівну і ТУРЧИНОВА Олександра Валентиновича», - сказав І.КИРИЛЕНКО.
Категория: політика01.03.2010| | Комментарии (0)

Фракція НУ-НС готова до переговорів з фракцією Партії регіонів щодо створення коаліції.Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив в інтерв’ю журналістам лідер фракції НУ-НС Микола МАРТИНЕНКО.Він повідомив, що відбулися збори фракції, у яких, відповідно до протоколу, під яким стоять підписи, взяли участь 37 народних депутатів.М.МАРТИНЕНКО зазначив, що на зборах було прийнято рішення запропонувати Юлії ТИМОШЕНКО піти у відставку з посади прем’єр-міністра, а також висунути кандидатуру «від нашої фракції на посаду прем’єр-міністра України».
Категория: політика01.03.2010| | Комментарии (0)









Фото Натальи Кравчук/ Корреспондент.net
Шуфрич держит кулаки за назначение премьером Колесникова"


Категория: політика01.03.2010| | Комментарии (1)

У вівторок у Верховній Раді України не може бути розглянуте питання про недовіру уряду. Про це заявив голова Верховної Ради України Володимир ЛИТВИН сьогодні на Погоджувальній раді керівників фракцій парламенту.Як передає кореспондент УНІАН, В.ЛИТВИН зазначив, що, відповідно до Регламенту ВРУ, відводиться 10 днів на процедуру щодо висловлення недовіри уряду України.За його словами, у вівторок буде тільки 7-ий день (реєстрації у ВР фракцією Партії регіонів проекту постанови щодо висловлення недовіри уряду – УНІАН).
Категория: політика01.03.2010| | Комментарии (1)

Фракція Партії регіонів наполягатиме на розгляді Верховною Радою у середу питання про недовіру уряду.Як передає кореспондент УНІАН, про це сказав в інтерв’ю журналістам перший заступник лідера фракції Олександр ЄФРЕМОВ.Він зазначив, що попередньо це питання «стоїть у порядку денному на середу».На запитання журналістів, чи є необхідні голоси депутатів для відставки уряду, О.ЄФРЕМОВ відповів: «Голоси є тоді, коли депутати в сесійній залі натиснуть відповідні кнопки»."Ми сподіваємося, що здоровий глузд переможе і більшість народних депутатів розуміють ситуацію, яка складається у країні, бо ми вже другий рік без бюджету, коли економіка перебуває у тяжкому стані, то нам необхідно якнайскоріше впорядкувати органи влади, а для цього необхідно нині діючий уряд відправити у відставку”, - сказав він.
Категория: політика01.03.2010| | Комментарии (0)

Прем`єр-міністр України Юлія ТИМОШЕНКО має намір сьогодні звернутися до Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА з проханням в першочерговому порядку розглянути на засіданні новоствореного Національного антикорупційного комітету питання про передачу в користування Чорноморського шельфу, про роботу на українському ринку компанії «РосУкрЕнерго» і передачу чинному Президенту резиденції «Межигір’я».

Категория: політика01.03.2010| | Комментарии (0)

Сьогодні Блок Юлії Тимошенко провів у центрі столиці акцію протесту біля книгарні «Сяйво» з вимогою не допустити її рейдерського захоплення.Як повідомили УНІАН у прес-службі БЮТ, більше сотні активістів висловили обурення злочинними діями київської влади, з дозволу якої рейдери заварили вікна книгарні металевими плитами, а на додачу заблокували вхід двома вантажівками.Очолили акцію протесту керівник Київської міської партійної організації «ВО «Батьківщина», народний депутат від БЮТ Анатолій СЕМИНОГА, голова фракції БЮТ у Київраді Тетяна МЕЛІХОВА та депутат Київради Олександр БРИГІНЕЦЬ.
Категория: політика27.02.2010| | Комментарии (0)

Перший заступник голови Адміністрації президента Ірина Акімова заявила, що Україна в найближчій перспективі не має наміру вступати в митний союз Росії, Білорусі та Казахстану."Оскільки митний союз прямо суперечить і буде дуже сильне ускладнювати членство України у СОТ, то на сьогодні, та й на завтра і на післязавтра це питання стояти не може", - сказала вона в ефірі телеканалу "Інтер" у п'ятницю.
Категория: політика27.02.2010| | Комментарии (0)

Президент попросил спикера стать организатором переговоров о новом парламентском большинстве.
Сегодня президент Виктор Янукович встретился с председателем Верховной Рады Владимиром Литвином."Я вас пригласил поговорить о ситуации в парламенте", - сказал Янукович. Он подчеркнул, что нужно немедленно создать эффективную коалицию и правительство. "Я хочу об этом переговорить с вами как главой Верховной Рады и лидером влиятельной фракции", - обратился он к спикеру.Янукович критически оценил то, что до сих пор не принят закон о Госбюджете на 2010 год. "Из-за этого управление финансами и экономикой происходит в ручном режиме", - сказал он.
Категория: політика26.02.2010| | Комментарии (0)

Президент Украины Виктор Янукович подписал ряд социально направленных Указов. "Таким образом, мы сделали первые три шага на пути коренной перестройки всего государственного механизма, который будет служить человеку", - отметил Президент Украины, слова которого цитирует пресс-службы главы государства.
Категория: політика26.02.2010| | Комментарии (0)

Постійний представник Росії при ЄС Володимир Чижов вважає, що в України є перспектива входження до Євросоюзу."У країни хороші перспективи", - сказав на прес-конференції в п'ятницю В.Чижов, відповідаючи на запитання щодо можливості євроінтеграції України. Водночас він додав, що "це станеться не завтра".Москва. 26 лютого. ІНТЕРФАКС – Постійний представник Росії при ЄС Володимир Чижов вважає, що в України є перспектива входження до Євросоюзу.
Категория: політика26.02.2010| | Комментарии (0)

Лідер Комуністичної партії України Петро СИМОНЕНКО вважає, що в парламенті має бути створена коаліція у складі фракцій Партії регіонів, Компартії, Блоку Литвина і позафракційних депутатів.Про це П.СИМОНЕНКО заявив у інтерв`ю газеті «2000» (№8 (499) від 26 лютого-4 березня 2010 р.).

Категория: політика26.02.2010| | Комментарии (0)

Надійшов у продаж дев'ятий номер нового українського журналу "Країна".У номері за 26 лютого Ви зустрінете матеріали про те, що чекає Україну після приходу до влади донецьких, а також останні кроки трьох попередніх Президентів країни.
Категория: політика26.02.2010| | Комментарии (0)

Кабінет міністрів затвердив план заходів щодо виконання в 2010 році Національної програми сприяння розвитку малого підприємництва в Україні.Це передбачено розпорядженням уряду № 274-р від 24 лютого 2010 року, оприлюдненим у четвер.Планом заходів передбачається 2010 року внести зміни до законів про дозвільну систему у сфері господарської діяльності, про розвиток і підтримку малого та середнього підприємництва.
Категория: політика26.02.2010| | Комментарии (0)

Інститут світової політики (ІСП) висловлює глибоку стурбованість наміром Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА законодавчо закріпити позаблоковий статус України. Про це йдеться в заяві ІСП, переданій УНІАН.Автори заяви переконані, що оформлення такого статусу суперечать національним інтересам України.
Категория: політика26.02.2010| | Комментарии (0)

Колесніков висловлюється за призначення Азарова на посаду прем’єра.Заступник голови Партії регіонів, народний депутат Борис КОЛЕСНІКОВ висловлюється за призначення Миколи АЗАРОВА на посаду прем’єр-міністра України.
Категория: політика26.02.2010| | Комментарии (0)

Победитель президентских выборов пообещал новую парламентскую коалицию уже к концу этой недели. При этом главной интригой будущей коалиции остается вопрос: кто станет следующим премьером? У Януковича на этот счет есть три кандидата.
Категория: політика26.02.2010| | Комментарии (0)

Заступник голови Партії регіонів, народний депутат Борис КОЛЕСНІКОВ не виключає проведення дострокових парламентських виборів.

Категория: політика26.02.2010| | Комментарии (0)

АхметовОдин з лідерів Партії регіонів Рінат Ахметов вважає, що на президентських виборах-2010 перемогли ідеали і цінності, за які люди боролися в 2004 році. 

Про це він сказав у коментарі "Лівому берегу " після завершення урочистого інаугураційного прийому в "Українському будинку".

Категория: політика26.02.2010| | Комментарии (0)

На понеділок, 1 березня, призначено позачергове засідання уряду.Про це повідомляє "Дело" з посиланням на високопоставлене джерело в Кабінеті міністрів. Порядок денний засідання наразі невідомий.Нагадаємо, що на 2 березня призначено голосування за відставку уряду.Вчора "регіонали" повторно зареєстрували у Верховній Раді проект постанови про відповідальність Кабміну. У своєму проекті соратники нового президента склали детальний список претензій до уряду Тимошенко, за які, за їх словами, потрібно відправити Кабмін у відставку.
Категория: політика26.02.2010| | Комментарии (0)

Один з лідерів Партії регіонів Рінат АХМЕТОВ вважає, що на президентських виборах-2010 перемогли ідеали і цінності, за які люди боролися в 2004 році.Про це він сказав сьогодні в ексклюзивному коментарі «Левому берегу» по завершенню урочистого інавгураційного прийому в «Українському домі».
Категория: політика25.02.2010| | Комментарии (0)

Роль секретаріату президента Януковича буде не менш важливішою при прийнятті рішень, ніж роль секретаріату Ющенка. Про це сказав ГАРТу директор Центру політичного маркетингу Василь Стоякін.«У випадку відсутності свого уряду та проблем з призначенням губернаторів кандидатів на посаду голови Секретаріату президента буде чимало, – каже він. – Попередньо говорилося, що цю посаду обійме Льовочкін. Однак не виключено, що серед претендентів можуть бути і Азаров, і Колесніков».
Категория: політика25.02.2010| | Комментарии (0)

Виктор ЧерномырдинСегодня в Киеве пройдет инаугурация нового президента Украины Виктора Януковича. Накануне мы связались по телефону с советником президента России по вопросам экономического сотрудничества со странами СНГ Виктором Черномырдиным.
Категория: політика25.02.2010| | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 ... 7 8 »