Главная » 2010 » Февраль » 26 » Ахметов радить Тимошенко втихомиритися і простягнути Януковичу руку
10:41
Ахметов радить Тимошенко втихомиритися і простягнути Януковичу руку


Один з лідерів Партії регіонів Рінат Ахметов вважає, що на президентських виборах-2010 перемогли ідеали і цінності, за які люди боролися в 2004 році.

Про це він сказав у коментарі "Лівому берегу " після завершення урочистого інаугураційного прийому в "Українському будинку".

"Сьогодні у нас відбулися чесні, демократичні, незалежні вибори, їх визнав весь світ, їх результати підтвердили міжнародні спостерігачі. Тому, за великим рахунком, перемогли ідеали Помаранчевої революції. Адже, чого тоді хотіли люди? Хотіли мати можливість чесно і демократично обирати президента. За це, за свої права, свободи, вони вийшли на Майдан", - сказав Ахметов.

У даному контексті він закликає сторону, яка програла, визнати поразку: "Я кажу про те, що у нас повинна бути політична культура. Той, хто програв повинен простягнути руку тому, хто переміг.

Звичайно, я розумію: можуть бути якісь емоції, але емоції - це така справа: ніч з ними переспиш, вони і вляжуться, а ми повинні думати про завтрашній день, про те, як жити, будувати плани далі".

Категория: політика | Просмотров: 545 | Добавил: foto-uzh | Теги: Ренат Ахметов, Украина, порада, Тимошенко, Политика | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]