Главная » 2009 » Декабрь » 29 » Завершенно випускні іспити богословів заочної форми навчання
09:46
Завершенно випускні іспити богословів заочної форми навчання
  З 03 по 22 грудня 2009 року з благословіння Блаженнійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви в Ужгородській українській багословській академії імені святих Кирила і Мефодія проведено та завершено випускні іспити студентів-богословів заочної форми навчання.
   За результатами роботи грудневої випускної (кваліфікаційної) екзаменаційної комісії академії 2009 року 50 випускників здобули базову вищу духовну освіту та кваліфікафію бакалавра богослов'я, а 30 – повну вищу духовну освіту та кваліфікацію магістрів богослов'я. В числі випускників – 27 черниць, 11 ченців у священному сані, 2 диякони, 24 священнослужителі та 20 мирян із чисельних єпархій Української Православної Церкви, Руської Православної Церкви (Російська Федерація) та Православної Церкви Чеських Земель і Словакії.
   Згідно з рішенням випускної екзаменаційної (кваліфікаційної) комісії з 50 бакалаврів: 37 здало на відмінно, 11 – добре і 2 – задовільно. До захисту магістерських робіт було допущенно 27 магістрантів, з яких 21 захистились на відмінно, а 6 – на добре.
   Випускники одночасно зі здобуттям вищої (базової вищої – бакалавр та повної вищої – магістр) духовної освіти успішно склали і випускні іспити в університеті імені Августина Волошина та здобули базову вищу світську освіту бакалавра – з філософії (спеціалізація – богослов'я) на базі духовно-навчально-наукового комплексу Української Православної Церкви «Ужгородська українська багословська академія імені святих Кирила і Мефодія - Карпатський університет імені Августина Волошина».

Прес-служба УУБА


Категория: Закарпаття | Просмотров: 547 | Добавил: foto-uzh | Теги: Закарпаття, релігія, УУБА | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]