Главная » 2009 » Октябрь » 22 » Закарпаття готує своїх спортсменів до олімпійського Ванкувера
11:32
Закарпаття готує своїх спортсменів до олімпійського Ванкувера
Стан підготовки закарпатських спортсменів до Олімпійських Ігор у Ванкувері - це питання було головним у порядку денному засідання Виконкому Закарпатського відділення НОК України.
Як повідомили "PRESS-КАРПАТ" у НОК України, про готовність олімпійців краю до найпрестижніших зимових стартів чотириріччя звітував голова обласного відділення Іван Риляк. Зокрема, він повідомив, що з 10 закарпатців-кандидатів до олімпійської збірної України 6 уже здобули омріяні ліцензії. А для лідера української команди з фрістайлу (акробатика) Станіслава Кравчука, який теж вже забронював собі квиток до Ігор у Ванкувері, за підтримки місцевого відділення НОК були організовані тренувальні збори на берегівській НТБ "Закарпаття".
Під час засідання члени Виконкому звітували також про роботу, проведену регіональним представництвом Національного олімпійського комітету у районах та містах області. Цього року закарпатські осередки НОК традиційно взяли активну учать в організації заходів, спрямованих на популяризацію олімпійського руху в Україні – Всеукраїнського Олімпійського тижня та Олімпійського уроку. Крім того, на честь 80-річного ювілею видатного закарпатського футболіста, чемпіона Ігор 1956 року в Мельбурні, Йосипа Беци був проведений турнір з міні-футболу серед ветеранів.
На окрему увагу учасників Виконкому заслужило питання співпраці із ЗМІ та їхній ролі у пропаганді принципів олімпізму у країні. Завдяки злагодженій роботі Закарпатського відділення НОК із журналістами місцевих видань та телерадіокомпаній, усі проведені заходи висвітлюються на сторінках газет та в ефірі, що робить спорт та фізичну культуру ще ближчими до кожного жителя краю.
Категория: спорт | Просмотров: 595 | Добавил: foto-uzh | Теги: журналісти, комітет, спорт, ігри | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]