Главная » 2009 » Октябрь » 22 » Закарпаття: Через контрабандні сигарети, приховані в днищі, румунка позбулася свого "Мерседеса" (ФОТО)
13:01
Закарпаття: Через контрабандні сигарети, приховані в днищі, румунка позбулася свого "Мерседеса" (ФОТО)
Сьогодні, 22 жовтня, близько першої години ночі в міжнародному пункті пропуску "Дякове" на українсько-румунському кордоні під час прикордонно-митного контролю прикордонним нарядом з огляду транспортних засобів Мукачівського прикордонного загону та інспектором митної служби при виїзді з України у 33-річної громадянки Румунії в легковому автомобілі марки "Мерседес" під час здійснення огляду особистих речей та транспортного засобу в конструктивних порожнинах днища автомобіля було виявлено приховані 150 пачок сигарет марки "JING-LING" вітчизняного виробництва на суму 675 грн.
Як повідомив "PRESS-КАРПАТ" прес-секретар начальника Мукачівського прикордонного загону майор Едуард Стеблюк, доступ до сигарет став можливим  після часткового зняття захисного щитка днища автомобіля.
У зв’язку з тим, що громадянка Румунії намагалася незаконно вивезти контрабандний товар, використовуючи конструктивні особливості свого транспортного засобу, автомобіль "Мерседес"  було конфісковано разом із сигаретами. Затриманий легковий автомобіль,1991 року випуску, був оцінений в суму 77 тис. 872, 26 грн.
Загальна вартість затриманої контрабанди становила – 78 тис. 547, 27 грн.
Категория: кримінал | Просмотров: 640 | Добавил: foto-uzh | Теги: Контрабанда, румунка, сигарети, Авто | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]