Главная » 2009 » Ноябрь » 5 » Віктор Пащенко: Оголошення епідемії, а тим більше - надзвичайного стану, це чергова гра політтехнологів
10:05
Віктор Пащенко: Оголошення епідемії, а тим більше - надзвичайного стану, це чергова гра політтехнологів
ПашенкоПідстав для введення надзвичайного стану немає. Навіть для оголошення епідемії не було підстав, вважає керівник Закарпатського Центру політичних досліджень Віктор Пащенко
"Це чергова гра політтехнологів, які розуміють, що в збудженому стані люди більше піддаються впливу", - пояснює він.
Перебільшення загрози, на думку Пащенка, насправді має на меті привабити виборця. "І цілком зрозуміло, кому це вигідно. Тим, хто при владі і має вплив на державний апарат і на ЗМІ. І в першу чергу це стосується уряду. Хоча Президент теж штучно долучився до цієї гри", - відзначає він.
Політолог нагадує ситуацію, коли літак з медикаментами зустрічали прем’єр, міністр МЗС і голова Секретаріату Президента.  "Звісно, що цей вищий прояв турботи – вищий піар", - підкреслює він.
Надзвичайного стану вводити не будуть, оскільки, як відзначає експерт, це буде виглядати смішно і інші країни, в яких теж була подібна ситуація, цього не зрозуміють. "Але спекуляції і піаракції навколо цього проводяться і будуть проводитись. І більшість з виборців в цю гру включаються. Є частина населення, якій цікаво грати в жахи і переживання. Але при цьому вибори відбудуться за графіком", - підсумовує він.

ГАРТ
Категория: політика | Просмотров: 557 | Добавил: foto-uzh | Теги: політтехнологи, Віктор Пащенко, грип | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
0  
1 Дейжу   (05.11.2009 11:09) [Материал]
правильно. Нефиг пиарится на гору. Маски на шару раздавать с логотипами партий и блоков. Козлы они все. Мороз наш президент!!!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]