Главная » 2009 » Октябрь » 8 » Відктрито виставку пінопластових кандидатів у президенти
16:50
Відктрито виставку пінопластових кандидатів у президенти

Кандидати у президенти із пінопласту. У Києві відкрили виставку восьми скульптур, прототипами яких були політичні діячі. До кінця осені відвідувачів галереї проситимуть проголосувати за одного з кандидатів. Після оприлюднення результатів такого "народного волевиявлення", політичні скульптури обіцяють розпродати. А гроші, отримані від продажу, витратити на благочинність.

Марія Коренюк, 5 канал: "Вони з'єднані одним ланцюгом зобов'язань перед народом. Білі та пухнасті - політики з пінопласту - розпочинають боротьбу за пост Президента України".

Кандидати - усі, як один. На однакових постаментах, однаково вдягнені у давньоримські тоги. Різняться лише жестами. Скульптор Олександр Олексєєв розповідає: за політичними рухами протягом двох місяців спостерігав з телеекранів.

Чинний Президент України із натовпу конкурентів виділяється лише пропорціями тіла. Автор зробив йому голову меншу за інших. Виправдовується: це ненавмисно.

До кінця осені лялькові політики мандруватимуть різними галереями столиці. Хто з них переможе - стане відомо 25 листопада. А вже за тиждень їх виставлять на аукціон. Гроші від продажу пінопластових скульптур передадуть Київському інституту клінічної радіології. 

На придбання необхідного обладнання треба назбирати сто п'ятдесят тисяч доларів. Організатори сподіваються, поціновувачі на політичних лідерів грошей не пошкодують. 
 
Категория: Україна | Просмотров: 657 | Добавил: onok | Теги: благочинність, виставка, відкриття, Київ, пінопластові кандидати у президенти | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]