Главная » 2009 » Декабрь » 8 » В Ужгороді за підтримки “Фронту Змін” відбулася третя “Битва фотографів”
13:41
В Ужгороді за підтримки “Фронту Змін” відбулася третя “Битва фотографів”
Роберт Бровді
Виступ співорганізатора "Битви фотографів-3"
 Голови ЗОО політичної партії "Фронт змін" Роберта Бровді
Незвичне  змагання відбулося  в Ужгороді. «Битва фотографів» -  конкурс, метою якого є  популяризація цифрової фотографії серед  молоді.  Для участі в ньому якість фотокамери - питання не принципове. Головне, аби знімки відповідали визначеним завданням та були сповнені творчими ідеями. 

  
Перед початком змагання голова обласного  осередку політичної партії "Фронт Змін”  і, за сумісництвом, співорганізатор  третьої "Битви фотографів” Роберт Бровді дав учасникам напутні слова. Він наголосив  на тому, що у лавах "Фронту Змін”, як і в лавах "Битви фотографів” більшість молодих людей. Перші прагнуть змінити нашу країну на краще завдяки політиці, а другі це ж саме роблять через цифрову фотографію. Адже фотографія, як і мистецтво загалом,  - найреволюційніша сила на землі. Завдяки йому зароджуються нові ідеї і думки, що в результаті приводять до змін. Тож цього року "Фронт змін” долучився до організації квесту.

      Учасники  чотири години бігали містом, аби виконати три завдання організаторів: "Несподіванка”, "Діагональ” і "Вулична...”. Саме так в Ужгороді вже втретє проходила "Битва фотографів”. Подібні «фотоквести» проводять і в інших містах, але тут кількість гравців виявилася найбільшою. Цього року в «битві» було представлено 47 команд ( всього 121 учасник).

      Ініціатор проведення змагання Віктор Дьомін відзначив  високий організаторський рівень цьогорічного квесту: "Зазвичай змагання у нас  проходять за сонячної погоди, зате цього разу вийшло більше реалізму. Також за участі "Фронту Змін” вдалось суттєво підвищити якість проведення "битви”.

Призами учасники змагання залишилися задоволені. Окрім головних призів переможці  отримали значки, бандани, пов’язки, грамоти. До речі, приємним сюрпризом для  учасників виявилося і те, що завдяки "Фронту Змін” цього року було збільшено кількість номінацій до 7, таким чином нагородити і заохотити до творчості вдалося більше команд.

      Однак, після завершення змагань журі постало  перед непростим вибором. Серед  сили- силенної робіт їм таки довелося обирати кращі. «Було багато хороших робіт. Кожен з нас має своє бачення, та з визначенням переможця сумнівів не було.  Тут наші смаки зійшлися.», - сказав голова журі Сергій Гудак.

      Тож результати третьої "Битви фотографів”  такі: 1 місце — команда "Ракошино Фешн клаб", 2-е - "Безступінчатий варіатор" і 3-є - "Оля и три медведя". Спеціальний приз від співорганізатора "Битви фотографів” (політичної партії "Фронт змін”) вручив команді "Економ” керівник закарпатських "фронтовиків” Роберт Бровді.

      Організатори  планували провести змагання ще восени, але тоді завадив карантин. Вони сподіваються, що з наступними «битвами»  учасників ставатиме ще більше, а  цифрова фотографія займе почесне  місце в їхньому житті.

 
Підсумки битви

Битва фотографів-3

Нагородження переможців "Битви фотографів-III"

I-місце

I-місце

Завдання "Несподіванка"
(команда "Ракошино Фешн клаб")


I-місце

"Вуличний ліхтар" (команда "Ракошино Фешн клаб")

II-місце



Завдання " Діагональ " (команда "Безступінчатий варіатор")

III-місце

Сюжетна лінія:




робота "Застала коханого" (команда "Оля та ТРИ ведмеді") Завдання "Несподіванка"



робота "Кинулась під машину" (команда "Оля та ТРИ ведмеді") Завдання "Діагональ"




робота "Вуличний..." (команда "Оля та ТРИ ведмеді") Завдання "Вулична..."

ЗАОХОЧУВАЛЬНІ НОМІНАЦІЇ



Завдання "Діагональ"



Завдання "Діагональ"



Завдання "Діагональ"

СПЕЦІАЛЬНА НОМІНАЦІЯ від "Фронту змін"




В рамках підготовки до EURO-2012
 на сьгодні в Україні готові два стадіони:
"Донбас Арена"  і "Футбольне поле" при дорозі Ужгород-Київ,
 на якому під кутом 40 г проводяться "інтенсивні" тренування


ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ! ! !



Категория: Закарпаття | Просмотров: 597 | Добавил: foto-uzh | Теги: голова, Фронт Змін, Роберт Бровді, Україна, Битва фотографів-3 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]