Главная » 2010 » Февраль » 15 » В Ужгороді обговорили стан ринку страхових послуг
11:09
В Ужгороді обговорили стан ринку страхових послуг

На початку лютого у приміщенні головного офісу Закарпатської філії ВАТ «УСК« Дженерал Гарант» в м.Ужгород пройшла вже дванадцята щорічна зустріч представників обласних мас-медіа з керівництвом Закарпатської філії.

В Ужгороді обговорили стан ринку страхових послуг

Варто відзначити, що дванадцять років тому Закарпатська філія спільно з Закарпатською Торгово-промислової палатою та обласною організацією Спільноти журналістів України організували громадський дискусійний клуб «Прес-клуб страхування». Пріоритетним завданням клубу стала популяризація страхової справи на території Закарпаття, відродження страхової культури, підготовка жителів краю до такого незвичного, але дуже необхідному кожному жителю механізмі захисту, як страхування.

При цьому, враховувався цікавий досвід минулого. Адже цивілізоване ведення страхової справи на Закарпатті сягає своїм корінням в далекі 20-30 роки ще минулого століття. Цікавим є той історичний факт, що філії страхової компанії Generali успішно працювали в м. Ужгород та в м. Мукачево ще до 1925 року.

Під час цих зустрічей помінялося і саме суспільство. Адже населення втягнута в ринкові відносини і, зрозуміло, системно міняються пріоритети і уявлення жителів, поступово відступають старі стереотипи. Найбільш актуальні проблеми переростали в теми зустрічей «Прес-клубу страхування». Останні з них:

«Якість страхової послуги» - 2006 року;

«Актуальність розвитку страхування і переваги, які воно несе для суспільства в цілому» - 2007 рік;

«Чому страхування? Тому що все починається з людини»- 2008 рік;

«Фінансова криза і страховий ринок» - 2009 рік.

Також варто відзначити, що на зустрічі були присутні 25 представників мас-медіа: власники центральних періодичних видань, національних теле-і радіоканалів, керівники та провідні публіцисти обласних ЗМІ. Зустріч пройшла в живому спілкуванні з важкими і, в той же час, непередбачуваними питаннями та обговореннями насущних потреб і проблем страхового ринку, що принесло свої плоди і результати у визначенні подальших шляхів розвитку та співробітництва.

Довідка

ВАТ «УСК« Дженералі Гарант »входить до складу Generali Group - однієї з найбільших страхових груп у світі, із загальною прибутком € 69 млрд., включаючи 2008р. Generali Group оперує в 64 країнах, кількість клієнтів у всьому світі складає більше 60 млн. Assicurazioni Generali (51% акцій) та PPF Group (49% акцій) нещодавно створили акціонерне товариство Generali PPF Holding BV, що оперує в 14 країнах Центрально-Східної Європи . У найближчому майбутньому, після завершення всіх необхідних операцій, ВАТ «УСК« Дженералі Гарант »стане увійде до складу Generali PPF Holding. Разом з активами дочірніх компаній, активи Generali PPF Holding становлять близько 12 млрд. EUR, а кількість клієнтів компанії - більше 10 млн., що робить Generali PPF Holding однією з найбільших страхових груп регіону. Generali PPF Holding зареєстровано в Голландії, а його головний офіс знаходиться у Празі, Чехія.

Категория: економіка | Просмотров: 646 | Добавил: foto-uzh | Теги: «УСК« Дженерал Гарант», Закарпаття, страхование | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]