Главная » 2010 » Февраль » 26 » В Киеві нові правила парковки автомобілів
11:35
В Киеві нові правила парковки автомобілів
З 1 березня набувають чинності нові правила паркування транспортних засобів, затверджені відповідною постановою Кабміну від 3 грудня 2009 року.Про це заявила перший заступник голови КМДА Ірена Кільчицька, повідомляє прес-служба мерії."Згідно з Правилами, після постановки транспортного засобу на паркувальний майданчик відповідно до дорожніх знаків і розмітки, водій зобов'язаний сплатити за паркування шляхом придбання абонементного талону, паркувального талону паркомату або cкориставшись послугою "Мобільне паркування", - сказала Кільчицька.

Крім того, за її словами, водію потрібно забезпечити можливість проведення перевірки платіжного документу, розташувавши його у лівому нижньому куті лобового скла машини.

Кільчицька наголосила, що факт відсутності платіжного документа працівник служби контролю за дотриманням правил паркування КП "Київтранспарксервіс" фіксуватиме за допомогою фотозйомки.

Крім того, у цьому випадку на автомобіль встановлюватиметься технічний засіб, що перешкоджатиме його виїзду з паркувального майданчика.

"Працівник служби контролю за дотриманням правил паркування КП "Київтранспарксервіс" зобов'язаний усунути перешкоду для виїзду транспортного засобу з майданчика після сплати водієм суми за паркування та вартості застосування технічного засобу для перешкоджання виїзду автомобіля", - додала директор КП "Київтранспарксервіс" Олена Поліщук.

"Українська правда. Київ"

Категория: Україна | Просмотров: 541 | Добавил: foto-uzh | Теги: автомобили, Украина, правила, парковка | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]