Главная » 2009 » Октябрь » 26 » Тетяна Шаповалова,голова Закарпатської ДПА: "Звертаю увагу громадськості: боротьба з корупцією - спільна справа"
11:09
Тетяна Шаповалова,голова Закарпатської ДПА: "Звертаю увагу громадськості: боротьба з корупцією - спільна справа"
Тетяна ШиповаловаДнями у засобах масової інформації з'явилося повідомлення з посиланням на прес-службу прокуратури Закарпатської області, у якому йдеться про затримання працівника обласної податкової адміністрації під час отримання хабара та порушення проти нього кримінальної справи. Випадок коментує голова ДПА у Закарпатській області Тетяна Шаповалова:
- Одразу хочу повідомити, що особа, яку нещодавно затримано УСБУ у Закарпатській області і проти якої прокуратурою Закарпатської області порушено кримінальну справу за шахрайські дії та зловживання, на час інциденту в податкових органах області вже не працювала. Дуже прикро, що нехай навіть колишній податківець зважився на такі дії. І ми раді з того, що така людина у нас вже не працює.
Але хочу також відзначити, що, на жаль, суб’єкти господарювання, часто порушуючи закон, не бажають нести відповідальність за ці порушення відповідно до законодавства та шукають незаконні шляхи вирішення проблеми. При цьому, напевно, забувають, що відповідальність несе не тільки той, хто бере хабарі, а й той, хто їх дає. Якби ж суб’єкти господарювання дотримувалися законодавства, то й не було б спокуси "вирішувати питання". Як і сталося у згаданому випадку.
Моя особиста позиція як голови ДПА в області у питаннях боротьби з корупцією принципова і конструктивна: закон – один для всіх, і всі повинні його дотримуватися. Вигороджувати винних не в наших правилах. Насамперед ми зацікавлені у чесності працівників податкової та позитивному іміджі органів ДПС в очах громадян. Тому звертаюся до усіх краян: про протиправні дії податківців, про можливе зловживання ними службовим становищем можна повідомити за телефоном довіри відділу по боротьбі з корупцією в органах податкової служби ДПА у Закарпатській області 3-52-70. Лише спільними зусиллями можна побороти таке ганебне явище як корупція.

Прес-служба ДПА України в Закрапатській області
Категория: Закарпаття | Просмотров: 575 | Добавил: foto-uzh | Теги: податківці, ДПА, корупція, Ужгород, Тетяна Шаповалова | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]