Главная » 2010 » Январь » 9 » Страшне вбивство бізнесмена сталося в Мукачеві під Новий рік
10:29
Страшне вбивство бізнесмена сталося в Мукачеві під Новий рік
29 грудня у Мукачеві сестра мукачівського бізнесмена Сергія Б. виявила в автомобілі брата сліди крові. Перелякавшись за брата, вона звернулася до правоохоронних органів...
Мукачівська міліція на Новорічно-Різдвяні свята була піднята на ноги. Як повідомляє clipnews.info, 29 грудня у Мукачеві сестра мукачівського бізнесмена Сергія Б. виявила в автомобілі брата сліди крові. Перелякавшись за брата, вона звернулася до правоохоронних органів.

У ході розслідування співмешканка вбитого розповіла, що 27 грудня до їхнього помешкання вдерлися двоє невідомих озброєних осіб. Вони витягли її з ванної кімнати і, без усяких попереджень, почали стріляти у бізнесмена. Кулі потрапили у груди, серце і живіт Сергієві, але цього нападникам виявилося замало, тож вони ще зламали йому руку. Однак і на цій розправі дії нападників не завершилися, вони закинули тіло до багажника автомобіля жертви, посадили жінку за кермо і наказали їхати в с. Нижній Коропець. Там згодом правоохоронцями і було знайдене тіло. Співмешканка чомусь три дні після вбивства, що сталося на її очах, з невідомих причин мовчала. Наразі за фактом вбивства порушена кримінальна справа, триває слідство. Міліція поки офіційних коментарів не надає.
Просмотров: 631 | Добавил: foto-uzh | Теги: Мукачево, Закарпаття, кримінал, вбивство | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]