Главная » 2009 » Октябрь » 2 » Результати розтину Майкла Джексона стали сенсацією
11:52
Результати розтину Майкла Джексона стали сенсацією

Згідно з результатами розтину тіла Майкла Джексона, перед смертю поп-співак був цілком здоровий, повідомляє УКРІНФОРМ із посиланням на АР. Як засвідчує звіт про розтин тіла Джексона, медики дійшли висновку, що стан здоров'я музиканта був цілком нормальним і не відповідав образу, який змальовували світові ЗМІ. Обстеження підтвердило, що при зрості 1,75 м Джексон важив 62 кг і, за інформацією лікарів, був нормальним для 50-річної людини.

В останні роки життя поп-король страждав на артрит і хронічне запалення легенів, але, як наголошується у звіті, воно було не настільки серйозним, щоб стати безпосередньою причиною смерті або мати стосунок до неї. Серце, нирки та інші основні органи співака були цілком здорові. На тілі Майкла Джексона були присутні численні шрами та кілька татуювань, які мали косметичний характер.

У тілі не було виявлено слідів алкоголю, заборонених до вживання наркотиків, а також жодних медичних препаратів, окрім прописаних особистим лікарем музиканта Конрадом Мюрреєм.

Нагадаємо, Мюррей вже був допитаний поліцією Лос-Анджелеса у зв'язку з підозрою у невмисному вбивстві. Адвокат Мюррея Едвард Чернофф заявив, що його підзахисний не давав пацієнтові жодних препаратів, які могли б убити Джексона.

Як повідомлялося, Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року в Каліфорнії у віці 50 років. Співака було поховано 3 вересня на кладовищі Glendale Forest Lawn під Лос-Анджелесом.

УКРІНФОРМ


Категория: персона | Просмотров: 587 | Добавил: onok | Теги: розтин, сенсація, Майкл Джексон | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]