Главная » 2010 » Февраль » 21 » Предстоятель УПЦ благословив новообраного Президента України
11:39
Предстоятель УПЦ благословив новообраного Президента України

В Неділю Торжества Православія в Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі в присутності новообраного Президента України Віктора Федоровича Януковича Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир звершив Подячний молебень з нагоди завершення виборчої кампанії.

Блаженніший Митрополит Володимир привітав Віктора Януковича з перемогою на виборах Президента України та подарував йому в благословення список Іверської ікони Божої Матері. Саме перед оригіналом Іверської чудотворної ікони Божої Матері молився Віктор Федорович під час відвідин Святої Гори Афон. І саме в день пам’яті Іверської ікони Божої Матері 25 лютого відбудеться інавгурація Президента України.

Також Предстоятель УПЦ преподав в дар новообраному Президентові Україні примірник факсимільного видання Пересопницького Євангелія, на оригіналі якого Віктор Янукович присягатиме народові України в стінах Верховної Ради України. В Книзі Блаженніший Митрополит Володимир зробив напис: "Президенту України Віктору Януковичу з Божим благословенням та побажанням звершувати керівництво Державою згідно Слова Божого".

Отримавши благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, новообраний Президент України Віктор Янукович звернувся до духовенства та віруючих зі словами подяки за молитовну підтримку та висловив впевненість в тому, що завдяки нашому працьовитому народові, нашій родючій землі та нашій православній вірі Україна буде сильною і квітучою державою, яку поважатимуть у світі.
Категория: Україна | Просмотров: 539 | Добавил: foto-uzh | Теги: Україна, Володимир, Предстоятель УПЦ, благословив, Новообраний президент | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]