Главная » 2010 » Февраль » 18 » Порошенко вже розіслав запрошення на інавгурацію
11:57
Порошенко вже розіслав запрошення на інавгурацію

Міністерство закордонних справ України вчора розіслало ноти лідерам іноземних держав щодо інавгурації новообраного Президента України 25 лютого.

Про це УНІАН повідомив речник МЗС України Сергій САЄНКО.

"Підтверджую, що МЗС розіслав відповідні ноти на адресу глав держав та урядів іноземних держав щодо інавгурації”, - сказав він.

За словами речника, ноти направлено як до посольств іноземних держав в Україні, так і до посольств України закордоном, оскільки не всі країни мають свої диппредставництва в Києві і їх посли працюють за сумісництвом. "Ми використали всі можливості”, - запевнив С.САЄНКО.

Як повідомляв УНІАН, 16 лютого Верховна Рада прийняла постанову про проведення 25 лютого інавгурації новообраного Президента.

Того ж дня кандидат на посаду Президента Юлія ТИМОШЕНКО оскаржила у Вищому адміністративному суді України рішення Центральної виборчої комісії, яким Віктора ЯНУКОВИЧА визнано переможцем президентських виборів.

17 лютого, ВАСУ припинив дію рішення ЦВК про встановлення результатів виборів та обрання В.ЯНУКОВИЧА Президентом України.

БЮТ уже зареєстрував у ВР проект постанови про скасування рішення щодо дати інавгурації.

Категория: вибори 2010 | Просмотров: 589 | Добавил: foto-uzh | Теги: Украина, инагурация, Политика, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]