Главная » 2009 » Октябрь » 14 » На Закарпатті злива із сильним вітром знеструмила 21 населений пункт (ФОТО)
11:27
На Закарпатті злива із сильним вітром знеструмила 21 населений пункт (ФОТО)
деревоЗлива із сильним вітром, що пройшлася Закарпаттям в ніч з 13 на 14 жовтня, залишила без електропостачання 21 населений пункт регіону: Воловецький район - 8 населених пунктів повністю та 1 частково, Іршавський - 4, Хустський - 2 частково, Свалявський - 1 повністю та 1 частково, в Ужгородському, Мукачівському Рахівському - по 1 населеному пункті повністю та в Тячівському - 1 частково.
Як повідомили "PRESS-КАРПАТ" у Центрі пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області, без телефонного зв’язку в області, станом на 06.00 14 жовтня, залишалося 18 населених пунктів в Іршавському, Хустському та Мукачівському районах.
Для ліквідації наслідків негоди задіюються аварійні бригади ВАТ "Закарпаттяобленерго" та зв’язківців. На Іршавшині та Воловеччині підрозділи ГУ МНС проводили розчистку проїжджих шляхів та опор електропередач від гілок та стовбурів дерев, повалених вітром.
Ситуація перебуває на контролі ГУ МНС в Закарпатській області. Дані щодо наслідків негоди уточнюються.
Категория: Закарпаття | Просмотров: 538 | Добавил: foto-uzh | Теги: дерева, Закарпаття, електрика, Злива, Шторм | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]