Главная » 2009 » Октябрь » 15 » На Чопській митниці виявили жіночий одяг і білизну на 1 млн 104 тис. грн
12:17
На Чопській митниці виявили жіночий одяг і білизну на 1 млн 104 тис. грн
білизнаІнспектори Чопської митниці виявили у багажі українця жіночий одяг і білизну на суму 1 мільйон 104 тисячі гривень, – повідомили PRESS-КАРПАТ 15 жовтня у прес-службі Держмитслужби.
Перед проходженням митного огляду на митному посту «Тиса» Чопської митниці чоловік заявив у декларації 3 000 євро та особисті речі. Однак, коли митники почали оглядати салон мікроавтобуса, виявили у багажному відсіку поліетиленові пакети та дорожні сумки з жіночим одягом і білизною знаних європейських брендів. Окрім офіційно задекларованих речей, він намагався ввезти до України жіночі пальта, костюми, сукні, спідниці, блузки, жакети, светри, піжами, грації та шовкові пеньюари. За попередньою оцінкою вартість одного костюма від європейського виробника цієї марки становить майже 7 тисяч гривень, а светри коштують від 1 до 2 тисяч гривень.
Оскільки українець вчинив дії, спрямовані на незаконне переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, працівники Чопської митниці склали протокол про порушення митних правил, а одяг та мікроавтобус вилучили до рішення суду.
Категория: кримінал | Просмотров: 647 | Добавил: foto-uzh | Теги: Контрабанда, Митниця, білизна | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]